Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, mennyire gáz, ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mennyire gáz, ha van egy lány, akiről tudod, hogy kedvel és a közeledben mindig szétszórt, ügyetlen?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Inkább aranyosnak tartanám, de azért ne csináljon nagy hülyeségeket
2022. márc. 23. 23:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Túl szórakozott, mert zavarban van. Nagyon gáz? Hülyének néznétek?
2022. márc. 23. 23:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz!

De ha az is lenne, mit tudnál vele kezdeni? :D Nyilván nem szándékosan vagy szétszórt, ha tudnád hogy gáz akkor csak még jobban ráparáznál

2022. márc. 23. 23:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Nem, csak nem akarom hogy totál hülyének nézzen.

De az utolsó ilyennél mosolygott kedvesen.

2022. márc. 23. 23:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

4!

Oké, rendben. És mit tudsz tenni az ellen, hogy totál hülyének nézzen? Ne viselkedj szétszórtan. Lehet ezt irányítani? Nem!

Ne parázz olyan dolgokon amik nem rajtad múlnak, ne gondold túl a dolgokat. Az sokkal gázabb mint az ügyetlenség

2022. márc. 23. 23:19
 6/14 A kérdező kommentje:

Ne nagy dolgokra gondoljatok!

Pl.: egymással szembe kellett volna állnunk és bealltam mellé, nem esett le, hogy szembe kellene és széles mosollyal mondja, gyere csak, gyere állj ide mellém. Akkor esett le tok rossz helyen vagyok, elröhögtem az egészet.

Szóval ilyen apró dolgok, de levágható, hogy zavarban vagyok. Tuti látja.

2022. márc. 23. 23:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ettől még jó fej.
2022. márc. 23. 23:27
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem gáz. Csak a nők szemében gáz, ha a férfi viselkedik így.
2022. márc. 24. 07:44
 9/14 A kérdező kommentje:
8.Nem nekem kell, hanem nektek férfiaknak pasinak lenni. A nőket meg tőled mentse az ég.
2022. márc. 24. 08:03
 10/14 anonim ***** válasza:

10!

Ajjaj, vannak bajok:D

Nincs olyan hogy ezt a pasinak KELL, azt meg a lánynak KELL.

Ha tenni akarsz valamit akkor tedd meg, ne a másikra várj, mert hogy az az ő dolga

2022. márc. 24. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!