Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van köze egymáshoz a technológ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köze egymáshoz a technológia hanyatlásának és az incelkérdésnek?

Figyelt kérdés

A szaporodási ösztön a túlélési ösztön mellett a legerősebb ösztön. Elképesztő energiákat tud mozgósítani. Az utóbbi időben ugye egyre kevesebb férfinek van lehetősége szexelni az incelség terjedése miatt.

Ez kihat a fejlesztők, mérnökök stb figyelmére?

Például az legújabb repülőgépek már nem annyira biztonságosak mint régebbi modellek.

Szoftverek, játékok tele vannak bugokkal, folyamat javításokat kell kiadniuk stb.

2022. márc. 22. 14:36
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

“De a folyamatos gyűlölködés, nők lenézése, tárgyiasítása, a mindenféle beteg teória, hogy hogyan kellene a nőket “elosztani”, nem segít.“

Elég rosszul sült el a férfiak számára ez a nagy egyenjogúság. Egyenjogúságban azt gondolnád mindenkinek jobb, de az van, hogy néhány hapsinak maga a Kánaán az élet, egy más részének vért kell izzadnia egy barátnőért, a harmadiknak meg akkor sem ha vért pisil.

2022. márc. 25. 14:51
 32/37 anonim ***** válasza:
Szar lehet.
2022. márc. 25. 14:52
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy kérdezői kommenteket nem lehet értékelni…

Amúgy az egyenjogúság azoknak nem tetszik, akik csak előnyben tudják elképzelni az életet. Ha már egyenlő lehetőségek és esélyek vannak, azt már saját maguk számára hátrányként fogják fel. Ilyenek a jellemtelen gyáva emberek. De amúgy mondok valamit. Az egyenlőség sem azt jelenti, hogy mindenkinek legyen ugyanannyi match-e a Tinderen.

2022. márc. 25. 15:46
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Se nő nem vagyok, se feminista nem vagyok, de azt látom, hogy nagyon komoly bajok vannak nálad a toronyban. Hogy genetikai eredetű-e a problémád vagy sem, azt nem tudom, de az egészen biztos, hogy ilyen hozzáállással lehetnél te a chadek chadja is, akkor se lenne egy szál barátnőd se, legfeljebb egyéjszakás, alkalmi kapcsolataid. Én nem hiszem el hogy létezik olyan holdkóros nő, aki pár napnál többet el tudna viselni ebből amit művelsz, még ha George Clooneynak is születtél volna.
2022. márc. 25. 15:51
 35/37 A kérdező kommentje:

34

Hát pedig ne ítélj fórumok alapján. Nem ismerjük egymást. Az értékrendem rendben van, de nyilván és érthető módon befrusztrál, hogy a külsőm miatt semmibe sem vesznek. Ezzel szerintem sok incel így van, nem rossz srácok ők egyébként. Valahol ki kell engedni ezt a frusztrációt. És mi a legjobb opció, hát nem azokra engedni akik okozzák ezt az egészet? :D Szemet szemért.

2022. márc. 25. 17:01
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
2022. márc. 25. 17:08
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

"Hát pedig ne ítélj fórumok alapján."

Hát ha csak az ezen a fórumon bemutatott önmagadat tudom megismerni, akkor mi más alapján ítélhetnék még?

"Nem ismerjük egymást. Az értékrendem rendben van,"

Az lehet, hogy nem ismerjük egymást, de hogy az értékrended nagyon nincs rendben, az egészen biztos. Legalábbis az alapján, amit itt a GYK-n bemutatsz magadról, az alapján neked nagyon nincs rendben az értékrended, te egy nagyon elborult értékrenddel rendelkezel.

"Valahol ki kell engedni ezt a frusztrációt. És mi a legjobb opció, hát nem azokra engedni akik okozzák ezt az egészet? :D"

Neked a gyakori névtelen hozzászólói okozzák ezt a mérhetetlen frusztrációt, ami benned van? Nem kötelező a GYK-n lógnod, elmehetsz máshová is levezetni a frusztrációidat. Pl. horgászhatnál, focizhatnál, kirándulhatnál, kertészkedhetnél, vagy újíts fel egy veterán autót. Ezek miért nem opciók inkább?

2022. márc. 25. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!