Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az ufók is mi vagyunk?

Az ufók is mi vagyunk?

Figyelt kérdés
Direkt tettem a tudományba. Én arra a következtetésre jutottam, hogy tart már ott a technológia, hogy csészelajnak látszó repülő szerkezeteket is tudnak csinálni az emberek. A hadsereg, meg a magán fejlesztők sem fogják a civil lakosság orrára kötni. Szóval lehetséges, hogy a "csészealjak" valóban lézető, valóságos tárgyak, csak éppenséggel teljesen földi eredetű, emberi gépek? (Az üzemeltetőik meg a térdüket csapkodják a röhögéstől, az ufós műsorokat nézve.) Semmi rejtélyes, vagy földönkívüli nincs az ufókban, max nem tudjuk, hogy pontosan mik? Lehetnek drónok, repülők, harci, vagy űrkutatási cuccok is? Ez esetben viszont elfőfordulhat, hogy tényleg egyedül vagyunk, de legalábbis soha nem fogunk kapcsolatot felvenni idegen lényekkel? Kinek mi a véleménye?

2021. dec. 10. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

"Ez esetben viszont elfőfordulhat, hogy tényleg egyedül vagyunk, de legalábbis soha nem fogunk kapcsolatot felvenni idegen lényekkel?"

Elofordulhat, de en azert remenykedem az ellenkezojeben.

2021. dec. 10. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

" Szóval lehetséges, hogy a "csészealjak" valóban lézető, valóságos tárgyak, csak éppenséggel teljesen földi eredetű, emberi gépek? "

A legtöbb esetben igen.

2021. dec. 10. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha éppen repülünk és nem azonosítottak minket, akkor ufók vagyunk.
2021. dec. 10. 23:22
 4/4 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Már a náci Németországban is kifejlesztettek valami csészealjszerű repülőt, de pl. ha egy laikus lát repülni egy B-2 bombázót, simám hiheti földönkívüli technológiának.
2021. dec. 11. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!