Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köze egymáshoz a technológia hanyatlásának és az incelkérdésnek?
A szaporodási ösztön a túlélési ösztön mellett a legerősebb ösztön. Elképesztő energiákat tud mozgósítani. Az utóbbi időben ugye egyre kevesebb férfinek van lehetősége szexelni az incelség terjedése miatt.
Ez kihat a fejlesztők, mérnökök stb figyelmére?
Például az legújabb repülőgépek már nem annyira biztonságosak mint régebbi modellek.
Szoftverek, játékok tele vannak bugokkal, folyamat javításokat kell kiadniuk stb.
20
Állkapocs, arcsont stb. Nem olyan Chades tudod.
23
Hm ez biztatón hangzik. Köszi kedves :*
23
Az incelek tudják milyen pasihoz vonzódnak a nők!!!
26
Lol. Nem elég tudni és ismerni, hanem nyújtani is kell tudni azt. De ez elsősorban genetika kérdése, meg magamutogatásé, pávatáncé.
"Nem elég tudni és ismerni, hanem nyújtani is kell tudni azt."
Akkor miért nem nyújtod, ha annyira tudod, hogyan kell? Ha annyira vérprofi csajozó vagy "elméletben", akkor miért itt incelkedsz, ahelyett hogy épp szerelmeskednél valakivel?
"De ez elsősorban genetika kérdése, meg magamutogatásé, pávatáncé."
Szerintem nem elsősorban a genetikáé, de lépjünk ezen túl, és fogadjuk el egy pillanatra, hogy mégis. Tehát elsősorban a genetikáé.
És a másod, harmad, többed sorok? Azok miért nem érdekelnek? Ott tudnád pedig kamatoztatni, amit annyira nagyon tudsz a nőkről, hiszen ott már nem, vagy kevésbgé számítanak a genetikai adottságok. Vagy a szürke zónában, ahol a genetikai adottságok még teljesen jók, csak pl. erős önbizalomhiánnyal párosulnak. Ott lehetne sikered, még ha az első sorban nem is, a genetikai adottságaid miatt. Ezeken a területeken miért nem próbálkozol, miért nem kamatoztatod azt a fene nagy incel tudásodat a nőkről?
29 feministák által felpontozott, egyébként nesze semmi fogd meg jól tanácsokat osztogató feminista nő:
“Akkor miért nem nyújtod, ha annyira tudod, hogyan kell? Ha annyira vérprofi csajozó vagy "elméletben", akkor miért itt incelkedsz, ahelyett hogy épp szerelmeskednél valakivel?“
Mert genetika, külső az első.
“Szerintem nem elsősorban a genetikáé, de lépjünk ezen túl, és fogadjuk el egy pillanatra, hogy mégis. Tehát elsősorban a genetikáé.“
Genetika. Tinderen és hasonlókon leteszteltem. Saját képeimmel és más, jóképű férfiak képeivel. Minden más adat ugyanaz volt. És láss csodát, míg én nem kaptam egyetlen likeot sem addig az idegen pasi fényképei rengeteget. Miért? Mert fő a felszín! Ti nők úgy álltok a férfikereséshez mint egy boltban például táskakereséshez…mindannyiatoknak a legjobb kell és azért az egy táskáért viaskodtok.
“És a másod, harmad, többed sorok? “
Igen, ilyen is van. Szóval ezek: genetika, genetika és ismét genetika.
Az első 10 szempont genetika. A 11-ik lehet a pénz. 12-ik, hogy ne legyen sorozatgyilkos. Nagyjából ennyi. Titeket nem érdekel a belső.
“Ott tudnád pedig kamatoztatni, amit annyira nagyon tudsz a nőkről, hiszen ott már nem, vagy kevésbgé számítanak a genetikai adottságok.“
Igen ott már nem számítanak, mivel ott már nincs nő, vagyis a levesben. Csak még jónéhány incel.
“Vagy a szürke zónában, ahol a genetikai adottságok még teljesen jók, csak pl. erős önbizalomhiánnyal párosulnak.“
Nem tudom milyen zónáról beszélsz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!