Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha egy meleg pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Drujidix kérdése:

Mit szólnál ha egy meleg pasi munka közben rá csapna a barátnőd seggére?

Figyelt kérdés

2022. márc. 22. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Seggberaknám
2022. márc. 22. 09:52
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Eltörném a kezét. Ha meeg ha nem, ne csapdossa.
2022. márc. 22. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
*meleg
2022. márc. 22. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
10%

Tudnám, hogy a csajom nem mesélt rólam a munkahelyén. Emiatt elgondolkoznék picit.

Hogy honnan tudnám?? Homofób vagyok és féltékeny típus is. Mellette már 10+ éve edzek. Küzdősportok se teljesen ismeretlenek. A rajtamlévő izomtömeg ellenére elég mozgékony és gyors vagyok. Alapjáraton nagyon nyugodt, de ha pukkan az agyam akkor baj van. Nem tudom hogy lekezelni. Alacsony vérnyomásos vagyok meg minden, szóval tényleg ilyen extra nyugodt, nehéz felidegesíteni hülyeségekkel. De ha a páromról van szó az pont egy kivétel, ha vele van valami az bármikor fel tud húzni.

Ha a kis "úriember" (nem szeretnék egy hosszas káromkodást leírni), a barátnőm fenekét csapkodja, utána tudná, hogy én csapkodnám meg az arcát. Szóval nem tenne ilyet. Kinek hiányozna az, hogy félholtra verjék?? Vagyis fix nem beszélt rólam. Erről akkor a srác nem tehet, viszont a barátnőmön elhondolkoznék.

(Tudom nagyon rossz képet festhet ez így rólam. De alpjáraton tényleg kis kedves, aranyos bújós pasi vagyok. Csak ami az enyém az az enyém. Párom szeretem, becsülöm, vigyázok rá, azért ő áll mégis a szívemhez a legközelebb.)

2022. márc. 22. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

Semmit.

Féltékeny nem lennék egy meleg pasira.

A barátnőm dolga, hogy ő hogyan reagál. Nem szereti, ha idegenek fogdossák, meg kihasználnak minden lehetőséget, hogy hozzáérjenek. De ha jó barátok is és nemcsak szigorúan kollégák, akkor beleférhet.

2022. márc. 22. 11:27
 6/6 anonim válasza:
13%
Letérdeltetném a pasit magam elé, és kapna a torka 😁 utána pedig este kikötözném a barátnőm, és bizony ő is kapna tőlem.
2022. márc. 23. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!