Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha a barátnőd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha a barátnőd öccse rádírna, hogy meleg és bejössz neki?

Figyelt kérdés

Elmondjam a 17 éves barátnőmnek? Azt írta a 15 éves öccse hogy szeretne velem lenni, stb. Nem reagáltam rá semmit még de eléggé meglepett így reggel a messenger üzi. Amúgy gondoltam leülök vele dumálni, hátha nem is meleg igazán.

Teszem hozzá az se zavar ha igen. Nincs velük bajom. Osztálytársam is meleg és jófej. Meg 15-16 évesen nekem is volt, hogy vertük egymásnak haverral, stb. Aztán elmúlt ez bennem.

Azonban nem tudom mit kéne tennem. Ezt pl neki nem mesélném el inkább de vhogy segíteni akarnék.

2020. szept. 17. 09:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Aranyos mese...ja, nem.
2020. szept. 17. 09:28
 2/16 anonim válasza:
33%
Hagynám, hogy lesz-pjon titokban a barátnőm mellett. :P Na jó csak viccelek. A beszélgetés jó ötlet. A barátnődnek ne mond el. A srác magánügye.
2020. szept. 17. 09:56
 3/16 anonim ***** válasza:
27%
Ne mond el a barátnődnek, ha az öccse el akarja neki mondani, majd ő elmondja, bár az is lehet, hogy azért mondta neked, hogy te elmond neki, mert ő nem meri. Ülj le vele beszélgetni, majd kiderül, hogy mi van vele.
2020. szept. 17. 10:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Egy félelemem van. Mi van ha rámnyomul élőben. A srác (tudom vicces) de erősebb nálam. Gyúr és előtte meg súlyemelő volt... Szóval van némi erő beli eltérés köztünk...
2020. szept. 17. 10:19
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

"de vhogy segíteni akarnék."

Mégis mit kéne segítened? Kielégíteni?

Arra nem is gondoltál, hogy vicces a gyerek és csak szórakozik? :) Vagy azt gondolja, hogy te vagy meleg és így tesztel? :D

Én egyébként elmondanám a barátnőmnek, mert később elég fura lesz, hogy miért nem mondtad el, amikor kiderül, mert úgyis kiderül.

2020. szept. 17. 12:59
 6/16 anonim válasza:
0%
Levágnám a pöcsét egy metszőollóval.
2020. szept. 17. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
36%

A barátnődnek ezt ne mondd el.

Ha meg úgy gondolod,dumálhatsz vele

2020. szept. 17. 13:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem stimmel valami.

A Hulkhogan ocsike tudja, hogy a noverevel jarsz, tehat nem feltetelezheti, hogy homoseggszurkalo vagy. Azt igen, hogy bi, de akkor meg ott a hiba, hogy megcsalnad vele a csajt. Csaladban marad, de normalis esetben serelmezheto.

Azt is szamba vette "" nyilvan, hogy elmondod a csajnak, es akkor ho hooo, kiderul a nagy titok, ez igy nem erne meg.

Szoval nem allitom "", hogy te kamuzol, de valami hiba van a rendszerben. Ha nem te vagy szopatva "", akkor a kis Hulk ostoba.

2020. szept. 17. 15:06
 9/16 anonim ***** válasza:
33%

mondd meg a barátnőd öccsének, hogy sajnálod, de te nem érzel iránta semmit, és a nővérével jársz

a barátnődnek talán elmondhatod

2020. szept. 17. 17:03
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
A barátnődnek ne mondd el. Rosszul esne szegény kissrácnak. Velem is volt hasonló, csak lány vagyok és a lány aki tetszett szingli volt, ráadásul bi, csak jóban volt a bátyámmal, és elmondta neki... Nem kellemes élmény. Meg lehet a barátnőd nem reagálná le olyan jól mint a bátyám tette. Ez az ő magánügye. Hagyd rá. Ha el akarja mondani valakinek, elmondja
2020. szept. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!