Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha a barátnőd...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha a barátnőd öccse rádírna, hogy meleg és bejössz neki?

Figyelt kérdés

Elmondjam a 17 éves barátnőmnek? Azt írta a 15 éves öccse hogy szeretne velem lenni, stb. Nem reagáltam rá semmit még de eléggé meglepett így reggel a messenger üzi. Amúgy gondoltam leülök vele dumálni, hátha nem is meleg igazán.

Teszem hozzá az se zavar ha igen. Nincs velük bajom. Osztálytársam is meleg és jófej. Meg 15-16 évesen nekem is volt, hogy vertük egymásnak haverral, stb. Aztán elmúlt ez bennem.

Azonban nem tudom mit kéne tennem. Ezt pl neki nem mesélném el inkább de vhogy segíteni akarnék.

2020. szept. 17. 09:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Átgondolva a barátnőmnek több okból se mondanám el, de leginkább azért nem mert szerintem a srác magánügye.

Én arra gondoltam az üzenet trollkodás, de rám írt este is. Megbeszéltem vele, hogy beszéljünk vmelyik nap mert nem értem mi ez most vele, meg az egészet. Leokézta. Még agyalok mit mondjak neki.

Sajnálom szegényt mert a családjuk fura. Apja kb sosincs otthon így ah, na mindegy.

Valaki itt belekötött abba, hogy ha a barátnőm a tesója minek írt rám. Köszönöm, de ne tőlem kérdezd. Nekem se világos, hogy miért.

2020. szept. 18. 00:33
 12/16 anonim válasza:
29%
Elmondanád így utólag, hogy mire jutottatok, mi volt a háttérben, és mi lett a végkifejlet?
2021. febr. 17. 16:17
 13/16 A kérdező kommentje:
A lánnyal azóta vége lett. A srác utána rám írt 1 hónappal. És hát dumálunk de nem szexelek vele, hiába nyomul. Nekem ez a korszakom elmúlt.
2021. márc. 12. 11:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Ma megtört a dolog. Exem koronás lett. Emiatt kérdezte lehetne-e nálam aludnia mivel nagy a lakás. Neki volt gyógyszertári tesztje. Nem beteg és nem megy sehova hisz online suli van csak. Nos 2 napja itt van. Tegnap leszopott 2x. Hogy hogyan jött? Nos fürdés után voltam és dumáltunk szexről és látta hogy feláll. Megkérdezte akarom-e. Akartam :D Az egész helyzet tök fura... Nem tudom mi lesz. Ti mit mondotok mi legyen? Nem vonz sráccal a szex de a szopása jobb volt mint bármelyik barátnőmé. Rohadt nagyot élveztem.
2021. márc. 27. 11:22
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

Mit csinálnál ha a barátnőd öccse rád írna, hogy meleg és bejössz neki?

Hánynék.

2021. márc. 28. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Érzi rajtad hogy legbelül homár vagy te is azért próbálkozott nálad hátha feléleszti a meleget.
2021. márc. 28. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!