Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok, ha a pártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok, ha a pártok bepisilnek?

Figyelt kérdés

Mit tennétek vagy reagálnátok, ha a párotok bepisilne mondjuk a randin, vagy éjjel az ágyban? Netán ha együtt iszogattok és ittasan történik?

Előre köszi a választ, kort és német ha írtok, megköszönöm:)

F

2022. márc. 19. 17:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem, ezt nem. Ha agyverzes kozben, akkor lenne az, hogy mindegy, nem erdekes.
jan. 28. 00:15
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

11!

Agyvérzés közben kaka is lenne nem csak pisi. De ha ilyen betegsége van akkor szóljon és nincs szégyenkezése. Minden megbeszélés alapja.

jan. 28. 05:41
 13/19 anonim válasza:
100%
Velem volt ilyen és a barátnőm jól kezelte.
jan. 28. 07:08
 14/19 anonim ***** válasza:
16%
Minimum h a felmillios matracomat amit lehugyozott reszegen csereltesse ki
jan. 28. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mi az oka…

Feleségem pl egy félresikerült műtét óta inkontinenciában szenved, 30éves létére, egyébként pont ebből kifolyólag tudom, hogy meglepően sok inkontinenciás fiatal van. De van rá megfelelő szinte láthatattlan pelenka.

jan. 28. 23:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, jobb vagy baloldali pártoktól beszélünk. A Fityesznek nem néznem el.
febr. 22. 20:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem sajnos volt olyan, hogy nagyon durván fel voltam fazva és hiába szedtem minden gyógyszert és voltam dokinal, sajnos sokmindent nem tudnak tenni. Ilyenkor a gyulladas miatt nem zár úgy a húgycső sem, ahogyan kene, így volt, hogy kicsordult (persze pár csepp, mert ilyenkor napi 20-30-szor az ember elmegy WC-re) és valami eszméletlenül fajt is persze. A párom nagyon megértő és gondoskodó volt.

25N

márc. 4. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Felfázáskor a köhögés ha túl erős akkor előfordulhat gyenge záróizmoknál. Ismerősöm tampont próbált ilyenkor hordani az segít. De elég kellemetlen lehet mert minden megfázáskor inkább táppénzre megy mintsem a munkahelyén legyen baleset.
júl. 4. 00:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezzel egyébként egyet tudok érteni. Én férfi létemre is gyakran tamponálom magam.
júl. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!