Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok? Bízhatok benne, vagy kezeljem óvatosan?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel voltunk ma, szeretjük megörökíteni a közös pillanatokat, most snapchaten csináltunk képet. Mikor el akarta küldeni, láttam, hogy valami sráccal piros szivecske státuszban vannak, azaz már vagy 2 hete a best friends listán vannak egymással. Mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy nem beszélnek, szerinte csak "beakadt". Majd pár dolgot közölt róla, hogy ki a srác. Mégis akkor honnan tudná, ha nem beszélnek? Mondta, hogy megmutatja a chatet is, hogy bizonyítsa, nyilván üres volt. De kicsit megfordult bennem, hogy mi van, ha törölte? Magától nem lesz ott az a státusz. Nagyon felkavart ez a dolog, én úgy érzem minden rendben közöttünk, de mi van ha a hátam mögött beszélget vele?2022. febr. 27. 21:30
1/7 anonim válasza:
Hát de a snap eleve olyan, hogy eltűnnek a beszélgetések nem?
2/7 anonim válasza:
A snap-nél eltűnnek a beszélgetesek miután megnyitod őket.
Ahogy 1-es írta.
3/7 anonim válasza:
Igaz, amit előttem írtak, azaz a "megmutatom a chatet" hárítás nyilvánvaló kamu volt. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy snapchat jel még nem elég erős indok a bizonytalanságra, vagy esetleg egy szakításra.
4/7 anonim válasza:
Hááááát, nem biztos hogy megcsal, de fő az elővigyázatosság
5/7 anonim válasza:
Nem bizonyíték, de legyen nyitva a szemed. Mondhatnám, kicsit gyanús.
A beragadt elég kamunak hangzik.
Pláne, hogy eltűnik a beszélgetés a snapnél automatikusan, tehát ez is kamu.
De Te, kérdező, ezt nem tudtad? Te is használod a snapchatet.
6/7 kisördög1 válasza:
Valami biztosan van, legalábbis beszélgetnek az biztos. Mondjuk ha már fent van snap-en és ott beszélget más srácokkal az alapból furi nem? A kérdés, hgy ezt el tudod fogadni és féltékeny vagy vagy sem.
7/7 NTBS válasza:
Szerintem kezeld óvatosan. Nyilván, ha mással beszélget az még nem megcsalás, de minimum furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!