Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok erre a helyzetre?
Elkezdtem ismerkedni egy számomra szimpatikus lánnyal, 1 hónap leforgása alatt 3-szor taliztunk, volt csók is. Viszont az utolsó összejövetel után 2 hétre teljesen eltűnt, alig tudtam elérni. A második néma hét után derült ki, hogy összejött az egyik legjobb barátommal, akivel a 3. talink után futott össze. (Vele amúgy nem romlott meg a barátság, sőt, még erősebb is lett.) A kapcsolata miatt már teljesen ignorált, viszont egy hónappal később (tegnap) magától rámírt. Azt mondta, hogy élete legnagyobb hibáját követte el, ne haragudjak rá, akarok-e vele megint talizni. Ezzel párhuzamosan a barátom is kitálalt, hogy a csaj full depressziós, abszolút nem jó társ, ráadásul az 1 hónapos kapcsolat alatt még a szüzességét is elvetette vele, pedig a lánynak ez volt az első kapcsolata.
Ti mit tennétek a helyemben? Adnátok neki egy esélyt ezek után? Kavarognak bennem a gondolatok. Leginkább a szüzességes dolog zavar, de a többi se semmi...
19F, 18L
#2 Szeretnélek informálni, hogy a barátom csak tegnap tudta meg, hogy én egyáltalán ismerem a lányt. Panaszkodva írt nekem, hogy szakítottak, illetve elmesélt mindent a csajról, én pedig csak ezek után értesítettem. Korábban nem akartam bomlasztani a kapcsolatukat, ezért nem szóltam neki, és persze a csaj sem elmített rólam semmit. Ezek után méginkább úgy érezte, hogy jól döntött a szakítással, illetve bocsánatot is kért, pedig amúgy semmi rosszat nem tett.
Inkább ne írj olyan dologról, amiről semmit sem tudsz!:)
Hát ez a lány nem túl megbizható, ha 2 fiúval is kavar egyszerre.
A barátod meg lehet csak azért mondta ezelet, mert féltékeny, hogy elhagyta a lányka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!