Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hgyan reagálnátok? Lehet túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hgyan reagálnátok? Lehet túl komolyan veszem?

Figyelt kérdés
Barátnőmékhez ma mentek vendégek, ezért gondoltam, hogy nem fogunk nagyon beszélni, amivel nincs is baj, persze, foglalkozzon a vendégekkel rokonokkal. De mégis nagyon szarul esik, hogy egész nap nem tudott egy üzenetet sem írni, sem a nálunk megszokott jó reggel üzenetnem jött, nem válaszolt. Ilyenkor próbálom az Ő helyzetébe helyezni magam, de én nem bírnám ezt megcsinálni, azért valami kis életjelet csak lehetne adni, leírni, hogy majd jön, stb. Helyette tegnap óta egy szó sem, csak szerintem furcsa, én tolom túl?
2021. dec. 26. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. dec. 26. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezért sem kell függeni a másiktól, te már itt tartasz. Semmi nem történik hogy nem beszéltek 1-2 napot, ezt kéne megérteni.

Hagyd, ünnepek vannak, rokonozik, pihenni akar. Foglald le magad te is.

2021. dec. 26. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor kedj el aggódni, ha mindez karácsony után is így marad.
2021. dec. 26. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából 362 napon az évben veled beszélget lehet nappaltól estig vagy kevesebbet, de veled van rád gondol. Évente 1-3 napon átjönnek hozzá a rokonai együtt játszanak, sztorizgatnak vagy ami a szokás náluk. Tényleg olyan nagy baj lenne, hogy az ami talán egyszer van évente neki akkor inkább arra koncentrálna és nem arra akivel az év összes többi napját együtt tölti? 1-2 év múlva ha még együtt vagytok már úgyis felfog jönni, hogy együtt karácsonyoztok mindkét családnál akkor már ez nem is lesz baj.
2021. dec. 27. 01:08
 5/5 anonim ***** válasza:
24%

Mindkét oldallal egyetértek. Az előző válaszolókkal is, hiszen valóban nem kell függeni a másiktól (bár egy jó kapcsolat első fél-egy évében szerintem nincs vele gond), ráadásul előre lehetett tudni a dolgot.

Viszont kérdező, veled is egyetértek, nekem is rosszul tud esni. Arra természetesen fel vagyok ilyenkor készülve, hogy nem a megszokott gyakorisággal fog írni, de szerintem legalább néhány óránként igazán beleférhetne egy válasz, vagy éppen ,,Szia, jól vagyok” jellegű iromány. Természetesen fordított helyzetben mindig szakítottam időt még a kedvenc társaságomban is, hogy válaszoljak az aktuálisan számomra fontos embereknek, különösképpen akkor, ha a páromról van szó. Senki nem várja el tehát, hogy egész nap a telefonon lógjon, miközben ott vannak a vendégek, de ennyinek bele kéne férnie. (17/F)

2022. jan. 8. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!