Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hgyan reagálnátok? Lehet túl komolyan veszem?
Ezért sem kell függeni a másiktól, te már itt tartasz. Semmi nem történik hogy nem beszéltek 1-2 napot, ezt kéne megérteni.
Hagyd, ünnepek vannak, rokonozik, pihenni akar. Foglald le magad te is.
Mindkét oldallal egyetértek. Az előző válaszolókkal is, hiszen valóban nem kell függeni a másiktól (bár egy jó kapcsolat első fél-egy évében szerintem nincs vele gond), ráadásul előre lehetett tudni a dolgot.
Viszont kérdező, veled is egyetértek, nekem is rosszul tud esni. Arra természetesen fel vagyok ilyenkor készülve, hogy nem a megszokott gyakorisággal fog írni, de szerintem legalább néhány óránként igazán beleférhetne egy válasz, vagy éppen ,,Szia, jól vagyok” jellegű iromány. Természetesen fordított helyzetben mindig szakítottam időt még a kedvenc társaságomban is, hogy válaszoljak az aktuálisan számomra fontos embereknek, különösképpen akkor, ha a páromról van szó. Senki nem várja el tehát, hogy egész nap a telefonon lógjon, miközben ott vannak a vendégek, de ennyinek bele kéne férnie. (17/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!