Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat úgy hogy mindkét fél Tinderezik?
Tinderen ismerkedtünk meg, és jöttünk össze majdnem egy éve. Most január óta azonban unalmamban feljárogatok megint, matchelgetek, meg beszélgetek random emberekkel, de ennyi, tényleg. Tudom hogy valaki már ezért is szakítana, de ez van, semmi rosszat nem csinálok ezzel. Viszont ami a furcsa, hogy a barátnőm is ezt csinálja valószínűleg. :'D És most nem azt mondom, hogy neki nem szabad úgy hogy én is ezt csinálom, felőlem csinálhatja ugyanezt. Csak nem vagyok benne biztos, hogy ő is "csak" ezt csinálja.
Még decemberben aztmondta, hogy ő már rég letörölte a Tindert. Aztán februárban láttam a telefonján, hogy kapott értesítéseket a Tindertől. Most meg 1 hete visszaolvastam még a régi beszélgetéseinket, és feltűnt, hogy változik a távolsága amit kiír neki az app. És ez a távolság csak akkor frissül, ha használja az appot. Tehát ő is használja ugyanúgy a Tindert. :'D Szerintetek mennyi arra az esély, hogy ő is csak beszélgetésre használja, és semmi komolyabbra nem? Amúgy ő ilyen kis visszahúzódó típus, én vagyok a 2. barátja.
Persze, hát én is ezt mondtam neki, de úgy látszik, még saját maga is elhiszi ezt a kamut.
Kamu kamu hátán. Tök jogosan szakíthatna a barátnőd emiatt. Megbízhatatlan vagy.
14, de a barátnője is az. Mégis miért van szüksége más pasik nyalizására mikor van párja?
Én biztos a gondolattól is rosszul lennék ha azt mondanák hogy menjek fel a húspiacra bájologni miközben van pasim.
Vagy egyik sem érett még egy párkapcsolatra, vagy egyszerűen nem egymáshoz valók, azért keresik máshol az impulzusokat.
Na de az megvan, hogy még ő hozza fel, hogy mi van, ha a barátnő nemcsak beszèlget?
Mégis mit várt???
Még szép hogy nem csak beszélget. Mégis milyen nő akar csak úgy minden egyéb szándék nélkül beszélgetni férfiakkal, mikor egyszerűek mint a faék?
Mély, tartalmas beszélgetésekre ott vannak a barátnők, meg az ember párja aki ugye más mint a többi pasi, elvileg tökéletesen passzol ha már ugye összejött vele az ember.
Egy férfi nem nyílik meg csak úgy random idegeneknek, egyikkel sem lehet úgy beszélgetni mint egy közeli baráttal, ha nincsenek kialakult érzelmi szálak. Tehát az idegen meg félidegen pasik pont arra alkalmatlanok hogy az ember szellemi csemegét találjon bennük. Ellenben flörtölgetni lehet velük, arra mindig nyitottak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!