Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Min múlik az, hogy összeillik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik az, hogy összeillik kèt ember? Miben kell, mindenképp passzolniuk?

Figyelt kérdés

Például egy introvertált semmiképp nem passzol egy szociális személyhez?

Egy koránkelő egy éjjeli bagolygoz?

2022. márc. 15. 23:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Túl tág spektrumot adsz meg. Simán lehet, hogy az intro és extro kiegészíti egymást, de lehet, hogy pont rossz. Nem feltétlen kell azonos szinten sem lenniük, ha olyan élethelyzetben vannak, hogy egyiknek egy bölcsebb emberre van szüksége, míg a bölcsnek inkább egy lentebb lévő segítése.
2022. márc. 15. 23:06
 2/23 anonim ***** válasza:
8%
Csak a kinézet számít.
2022. márc. 15. 23:10
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Egy kapcsolatban nem csak azon van a hangsúly hogy mennyi a közös két ember között. Amíg tart az ismerkedés sok negatív tulajdonság is felszínre kerül. Tökéletes férfi és tökéletes nő nem létezik. A feleknek kell eldönteniük mennyire tudnak ezek a jellemvonások megfelelni, illetve mennyire tudnak a sajatjaikon változtatni.

A másik hogy képesek-e csapatban gondolkodni. Felismerni és jelezni a problémát a másiknak. Egy kapcsolatban formálódik, csiszolódik mindkét fél személyisége, akár egész szokásokat, rutinokat vesznek át tudat alatt a másiktól. Ehhez főként tudatosság szükséges. Az érzelmek vonzzák össze az embereket, az az energia. De a tudatosság az erő amivel fejlesztik a kapcsolatot. Mintha a kapcsolat lenne a gyár, az üzem. Ők pedig a minőségellenőrök és a melósok egyben.

Az ellentétek is passzolhatnak, ha tudatosan elfogadják egymást, és engednek a másiknak teret. Az ellentétes tulajdonság a személyiség része.

2022. márc. 15. 23:21
 4/23 anonim ***** válasza:
85%
Nincs megfelelő kombináció-variációk erre.
2022. márc. 15. 23:41
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem célokban:

-az egyik akár gyereket,a másik el sem tudja képzelni

-az egyik akár házasságot,a másik nem

-az egyik vidéken akár élni,a másik fővárosban.

Na,ezekben a kérdésekben nehéz kompromisszumot kötni,vagy egyáltalán nem lehet.

2022. márc. 16. 04:30
 6/23 anonim ***** válasza:
Jav.:akar
2022. márc. 16. 04:31
 7/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is célokban és kommunikációban kell passzolniuk. Hiába oké minden, ha folyton félreértik egymást.
2022. márc. 16. 04:58
 8/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is a közös célok a legfontosabbak.
2022. márc. 16. 06:35
 9/23 anonim ***** válasza:
88%

#5-ös válaszolóval értek egyet. - Ezek a fő kérdések.

Én többnyire otthonülős voltam, azaz lettem, de lett egy barátnőm aki meg állandóan jönni menni kirándulni akart. És vele volt is kedvem és nem is ültem több órát utána a gép előtt.

Ilyen téren jó hatással volt rám.

Aztán egy apróság én sütöttem főztem, szerettem is, ő utálta és velem szívesen megtanulta.

Szóval jó hatással voltunk egymásra.

A negatív tulajdonságokat megváltoztattuk a másikban.

Kivétel!!! Az olyan minthogy ő akart gyereket én pedig nem...ő sem akart aztán 2 év múlva ez megváltozott , és itt véget is ért a csodás történet.

2022. márc. 16. 06:47
 10/23 anonim ***** válasza:
63%

Ha szeretik egymast sokaz jelent.

De gyakori az hogy az egyik kevésbé van a kapcsolatban es nyitott szemmel jár, es kifelé teszi az energiat nem a kapcsolatba

2022. márc. 16. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!