Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kölcsönös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kölcsönös a vonzalom?

Figyelt kérdés

Következő a szitu:

Főnököm tetszik nekem,és a kezdetek óta(2 hónapja)úgy látom eléggé kivételezik velem.Jó munkákat és sok dicséretet kapok tőle.

Az utóbbi 2 hétben úgymond felerősödött a baráti viszonyunk,talán azóta lehet,amióta már nem bírtam türtőztetni magam,és megsimogattam a vállát,hogy már végre hozzáérhessek.Azóta folyton néz,sokáig belebámul a képembe,és megragad rajtam a tekintete.Reggelente kb.rohan oda hozzám,és érdeklődik a melóval kapcsolatban.

Nem tudom,hogy most csak elégedett velem,és kedvel,mint dolgozót,vagy több is lehet ?

2022. márc. 14. 10:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

*Tényleg nagyon megütheted a bokád,

*érdeklődj itt körbe

2022. márc. 14. 16:19
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Valóban van kockázat a dologban,de amit tapasztaltam a cégnél,hogy elég korrekt a társaság,nem hinném,hogy ebből gond lehet.A szóban forgó illető nem nagyfőnök,csak műszakvezető.Nem iroda,és nem bank,hanem csak egy kislétszámú gyártó cég.

Max.annyi lehet,hogy az illető elutasít,vagy nem történik semmi,illetve ő is hajlik a dologra.

Van a cégnél másik páros is,akik ott jöttek össze,de azok persze egy szinten vannak,mert alkalmazottak.

Gondolom én,hogy némi tetszés lehet főnököm részéről irántam,mert az emberek nem bámulnak hosszasan olyan olyan embert,aki nem tetszik nekik,,nem mosolyognak az arcukba,és nem figyelgetik távolról is őket.

Legalábbis én nem így viszonyulok a kollégákhoz,akik nem tetszenek.

Már csak azt nem tudom merjek-e tovább nyomulni,vagy inkább várjak...aztán addig csendben szenvedek 😀

2022. márc. 14. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!