Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kölcsönös a vonzalom?
Következő a szitu:
Főnököm tetszik nekem,és a kezdetek óta(2 hónapja)úgy látom eléggé kivételezik velem.Jó munkákat és sok dicséretet kapok tőle.
Az utóbbi 2 hétben úgymond felerősödött a baráti viszonyunk,talán azóta lehet,amióta már nem bírtam türtőztetni magam,és megsimogattam a vállát,hogy már végre hozzáérhessek.Azóta folyton néz,sokáig belebámul a képembe,és megragad rajtam a tekintete.Reggelente kb.rohan oda hozzám,és érdeklődik a melóval kapcsolatban.
Nem tudom,hogy most csak elégedett velem,és kedvel,mint dolgozót,vagy több is lehet ?

Párom velem szemben sem korrekt,maradjunk ennyiben.
Igen,egy kis szeretői viszonyt akarok vele első körben.A többi meg adja magát.

"Párom velem szemben sem korrekt"
de akkor miért nem vágod ki a francba?
mindegy, tudom, a cejelem az bonyi...

Egy menet is menet,de vele azért több is lehetne,elég csúcskategóriás pasas.
Miért kellene elhagynom a párom egy kis affér miatt? Nem vagyok az a fajta,aki eldobja a partnerét,mert épp nincs minden rendben.

16,te meg buta és prűd.Nem mellesleg irigy.
Az adott kérdéshez szólj hozzá,ne offolj!

Ohh, szóval akkor a párod is hasonlóan gondolkodik, miszerint ugyan már, ez csak egy kis affér, miért kéne emiatt szakítani?! Csak mert őszintén kétlem.
Egy PÁRkapcsolat két emberről szól, eggyel sem többről, gerinces ember pedig nem félredug, mondván ez csak egy kis szex, hanem előbb szakít vagy épp megpróbálja megoldani a problémáit..

Tényleg nagyon megütheti mer a bokád, amint nem fognak egyezni az érdekeitek egy idő után… márpedig ez könnyen előfordulhat.
Szerintem érdeklődő itt körbe aki dugott a főnökével annak hogy alakult utána.. 😄
Megjegyzem én is nemrég elfantáziáltam erről, még csak leendő főnököm lehet a pasi, de észrevettem már beszélgetés közben, illetve észreveszem általában, amikor úgy néznek épp rám… az a baj hogy irtó vonzó, férfias, jó kisugárzású és helyes pasi ő is..
Viszont én tényleg nem mennék bele ha egy mód van rá. De legalábbis készülj fel előre a legrosszabb kimenetelekre is..
Ha a párod nem volt veled korrekt, és ezen nem tudsz túl lépni, akkor lehet ez már ennyi volt.. bár sztem ezt te is tudod, ha már így döntesz. Voltam hasonló helyzetben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!