Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kideríteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kideríteni, hogy kölcsönös-e a vonzalom?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akivel nagyon sokat beszélgetünk (munkahelyen és messengeren is), hasonló a humorunk. Ő egy nagyon jó pasi, bármelyik ujjára találna akárhány nőt, én viszont... Hagyjuk. :D Sokat szokott a nemlétező közös szexuális életünkkel kapcsolatban is poénkodni, sőt, már arra is felajánlkozott, hogy lesz a spermadonorom (nyilván ezt sem gondolta komolyan, csak én szeretnék gyereket, akár egyedülállóként is). Amúgy az élethelyzetünk, a múltunk, az érdeklődési körünk is egészen más. Vonzódom hozzá, akár egy lazább kapcsolatban is benne lennék vele. Néha ő is tesz fel nekem olyan kérdéseket, amikre muszáj kitérő választ adnom, ha nem akarom, hogy rájöjjön mit érzek valójában... Mert mi van, ha én bevallom neki, de ő nem tekint rám "úgy"? Az olyan kellemetlen lenne a további közös munka szempontjából is...
2019. jan. 25. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
Én hanyagolják a kolléga szexet.
2019. jan. 25. 20:20
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Dobd be magad, aztán kiderül! Hajts fel vele pár estét.
2019. jan. 25. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Mennyi idősek vagytok?

Régóta vagytok kollégák?

A férfi ettől jobban nyomulna rád akkor meg lehet az lenne a baj hogy önbizalomhiányos..?

2019. jan. 25. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:
30 fölött vagyunk már mindketten, kb. 1 éve dolgozunk együtt. Én egészen eddig nem is vettem "komolyan" a dolgot, mert gondoltam ő is egy "olyan" férfi, és hogy csak a szája nagy, beszélget bent más kolléganőkkel is, stb. Viszont az egyik kolléganőnk szerint senki mással nincs olyan közeli viszonyban, mint velem... Nem tudom.
2019. jan. 25. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Azért viccelődik a közös nem létező szexuális életetekről, mert ő is szeretné, ha lenne ez szinte biztos.

Amikor pasik ilyenekkel poénkodtak velem mind szerettek volna tovább menni, szóval hajrá.

2019. jan. 25. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Valószínű hogy tetszel neki. Aki nekem régen tetszett kolléga, ő sohasem beszélgetett mégcsak viccből sem ilyenekről velem. Egyértelműen tudtomra adta a közönyös viselkedésével hogy nem érdeklem. Neked nyert ügyed van,sztem nyugodtan lassan felvállalhatod hogy tetszik mint férfi.
2019. jan. 25. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Értem én kérdező.Miért mivel foglalkoztok? Kis létszámú helyen dolgoztok vagy egy irodai munka?

Közvetlen munkatárad vagy csak közvetett?

Ha igen akkor ebédszünetek jó beszegetési lehetőségeket kínálhatnak.

2019. jan. 25. 20:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem én pontoztalak le titeket...
2019. jan. 26. 08:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Teszi ő más lányoknak is a szépet, amikor te nem látod, de nyíltan egyik felé sem fog közeledni soha. Feléd sem.

Vagy azért mert van más nő is a képben, sumákol vagy azért mert szimplán csak szórakozik, kell neki a pozitív visszacsatolás és egotuning a nőktől.

Nem fog lépni. A poénkodásnak szánt szexuális célozgatásokkal (amiket más nőknek is előad, ebben biztos lehetsz) azt akarja elérni, hogy TE lépj.

Az ilyen indirekt manipulálás arra jó, hogy könnyedén le lehessen tagadni, hogy csak viccelődés volt, ha valami gáz van vagy csak szexet akar, akkor ki tud hátrálni.

Az ilyen "kerülő" módszer nem őszinte.

Normális, felnőtt férfi és nő normális, felnőtt módon közeledik, keresi a másikat, bókol és egyértelműen, nyíltan fejezi ki a szándékát. Van aki könnyen, rámenősen, mások félénkebben, DE akár magabiztosabb valaki, akár bátortalanabb a szándék felismerhető. Ez a lényeg, hogy felismerhető.

Ha őszintén végig gondolod, akkor TE miért nem akarod, hogy rájöjjön mit érzel és miért adsz kitérő választ neki??

Mert ösztönösen vagy tudat alatt te is érzed, hogy nem nyílt lapokkal játszik.

Egészen más amikor puhatolózás céljából vagy valamelyik/mind2 fél bátortalansága miatt egy vagy kettő célzás történik, meg amikor "nem létező közös szexuális élet" témakkal rendszeresen bombáz és olyan intim kérdések hangzanak el, amik nem összeegyeztethetőek azzal, hogy láthatóan nincs "kimondott" ismerkedési szándék. És megint más amikir férfi és nő kollégák vagy haverok között elszáll időnként szexuális töltetű viccek.

A rendszeressége és gyakorisaga miatt túlmutat a kollégak/haverok közti poénkodason, de nincs "bevallott" ismerkedési szándék. Ez manipulálás, így furakodik az intim szféradba, arra játszva, hogy te invitálod majd az ágyadba vagy vallod be az érzelmeidet. Ő meg a céljától függően vagy be is mászik az ágyadba vagy örül magának, hogy mennyire buknak a nők rá, ez is összejött és visszatancol, hogy kedvel, szereti a társaságodat, de ő csak viccelődöt, baratsagon kívül nem képzel mást.

Amikor poénnak álcázott szexuális célozgatásokat tesz vagy intim kérdéseket tesz fel, akkor kérdezz rá, hogy miért kérdez ilyeneket vagy mi van a "nem létező közös szexualis életetekkel?"

Nem számonkérően, de ne is viccesen és nem kell hozzafűzni magyarázatként semmit, hanem egyszerűen és nyíltan, kérdezd meg tőle csak annyit, hogy miért kérdez és mond ilyeneket.

Nagyon valószínűtlennek tartom, hogy randira hívna vagy szexre invitálna, inkább elüti egy kínosra sikeredő poénnal vagy magyarázkodna, hogy csak viccelt, egy darabig nyugiban lenne, aztán újra kezdené ezt a manipulálós hátékot.

De neked ez is tökéletes válasz, hogy nem komoly érdeklődő.

2019. jan. 26. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!