Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kölcsönös a vonzalom?
Következő a szitu:
Főnököm tetszik nekem,és a kezdetek óta(2 hónapja)úgy látom eléggé kivételezik velem.Jó munkákat és sok dicséretet kapok tőle.
Az utóbbi 2 hétben úgymond felerősödött a baráti viszonyunk,talán azóta lehet,amióta már nem bírtam türtőztetni magam,és megsimogattam a vállát,hogy már végre hozzáérhessek.Azóta folyton néz,sokáig belebámul a képembe,és megragad rajtam a tekintete.Reggelente kb.rohan oda hozzám,és érdeklődik a melóval kapcsolatban.
Nem tudom,hogy most csak elégedett velem,és kedvel,mint dolgozót,vagy több is lehet ?

Látatlanban mi sem tudhatjuk, bár azért ez kicsit veszélyes szituáció.
Egyedülálló?

Miért nem szakítasz akkor előbb?
A pároddal szemben ez nem túl szép dolog.

Egyértelmű biztatásnak vette.
De legalább jó tudni más is meghülyült,nem csak én.
Szerintem hagynod kéne,a főnököd.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor távol tartod magad a főnöködtől. Nem jó keverni a munkát a magánélettel. Sokan veszítették már el ilyen miatt a munkahelyüket. Arról nem is beszélve, hogy neked van párkapcsolatod.
Ismered a mondást: "Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből."

Legalább őszinte a kérdező:D
Amúgy nem atyáskodni akarok, de valóban ez így necces szitu. Az illető a főnököd, közben kapcsolatban vagy és azt tesztelgeted érdemes-e szakítani vagy sem. Ha nem hülye a főni, akkor rá fog jönni és nem biztos hogy munka szempontjából jót fog tenni. Persze te tuddo.

persze, kurjantaná a kis púzódat
viszont neked kanyid van, ez nem zavar?
Az a helyzet,hogy ő biztos nem cseszne ki velem,ha netán összejönnénk,annál korrektebbnek látom őt.Egyébként sem olyan a légkör nálunk,hogy bárki ebből ügyet csinálna,ráadásul ez egy kis cég,nem 150 fős multi.
Tudom,nem vagyok független,szemétség ide vagy oda,egyszerűen nem tudom magam távol tartani tőle,de nem is lehet,hisz ő is sokszor a nyomomban van.Mindig talál valami dumát,amivel odajön hozzám.Néha csak viccelődik,szórakoztat,semmi lényegeset nem mond,csak ott van.
Várom a szerdát,mert akkor megyek először,lesz-e valami előrelépés az ügyben.

Mondjuk a pároddal szemben nagyon nem korrekt.
Most mit akarsz a főnökömmel,szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!