Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is kölcsönös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kölcsönös a vonzalom?

Figyelt kérdés

Következő a szitu:

Főnököm tetszik nekem,és a kezdetek óta(2 hónapja)úgy látom eléggé kivételezik velem.Jó munkákat és sok dicséretet kapok tőle.

Az utóbbi 2 hétben úgymond felerősödött a baráti viszonyunk,talán azóta lehet,amióta már nem bírtam türtőztetni magam,és megsimogattam a vállát,hogy már végre hozzáérhessek.Azóta folyton néz,sokáig belebámul a képembe,és megragad rajtam a tekintete.Reggelente kb.rohan oda hozzám,és érdeklődik a melóval kapcsolatban.

Nem tudom,hogy most csak elégedett velem,és kedvel,mint dolgozót,vagy több is lehet ?

2022. márc. 14. 10:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanban mi sem tudhatjuk, bár azért ez kicsit veszélyes szituáció.

Egyedülálló?

2022. márc. 14. 10:49
 2/22 A kérdező kommentje:
Úgy tudom egyedülálló,én viszont nem,és ezt ő is tudja,talán ezért nem mert eddig nyiltan kezdeni.De most adtam neki a jelet a simogatással,hátha attól felbátorodott.Remélem így van.
2022. márc. 14. 10:51
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem szakítasz akkor előbb?

A pároddal szemben ez nem túl szép dolog.

2022. márc. 14. 10:54
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem szakítani szeretnék egyenlőre,hanem kiismerni a másikat.
2022. márc. 14. 10:58
 5/22 anonim ***** válasza:

Egyértelmű biztatásnak vette.

De legalább jó tudni más is meghülyült,nem csak én.

Szerintem hagynod kéne,a főnököd.

2022. márc. 14. 11:01
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor távol tartod magad a főnöködtől. Nem jó keverni a munkát a magánélettel. Sokan veszítették már el ilyen miatt a munkahelyüket. Arról nem is beszélve, hogy neked van párkapcsolatod.

Ismered a mondást: "Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből."

2022. márc. 14. 11:14
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Legalább őszinte a kérdező:D

Amúgy nem atyáskodni akarok, de valóban ez így necces szitu. Az illető a főnököd, közben kapcsolatban vagy és azt tesztelgeted érdemes-e szakítani vagy sem. Ha nem hülye a főni, akkor rá fog jönni és nem biztos hogy munka szempontjából jót fog tenni. Persze te tuddo.

2022. márc. 14. 11:21
 8/22 anonim ***** válasza:
73%

persze, kurjantaná a kis púzódat

viszont neked kanyid van, ez nem zavar?

2022. márc. 14. 11:24
 9/22 A kérdező kommentje:

Az a helyzet,hogy ő biztos nem cseszne ki velem,ha netán összejönnénk,annál korrektebbnek látom őt.Egyébként sem olyan a légkör nálunk,hogy bárki ebből ügyet csinálna,ráadásul ez egy kis cég,nem 150 fős multi.

Tudom,nem vagyok független,szemétség ide vagy oda,egyszerűen nem tudom magam távol tartani tőle,de nem is lehet,hisz ő is sokszor a nyomomban van.Mindig talál valami dumát,amivel odajön hozzám.Néha csak viccelődik,szórakoztat,semmi lényegeset nem mond,csak ott van.

Várom a szerdát,mert akkor megyek először,lesz-e valami előrelépés az ügyben.

2022. márc. 14. 11:34
 10/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk a pároddal szemben nagyon nem korrekt.

Most mit akarsz a főnökömmel,szexet?

2022. márc. 14. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!