Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül valaki friendzone-ba?
Eddig azt hittem, hogy ez megint valami nagyon gáz szleng, vagy tudja a 🌳sz hogy mi, mint pl a cringe szó is.
Na mindegy, a lényeg, hogy rájöttem hogy ez egy tényleg létező dolog.
Én eddig, ha tetszett egy lány, mindig kedves voltam sokat beszélgettünk stb. Sose jött össze semmi, csak nagyon jó barátok lettünk.😅 Sokadik ilyen eset után, már elegem volt ebből, nem voltam kedves, sőt ugyanúgy bunkóztam néha, mint a haverjaimmal és azt vettem észre, hogy ez sokkal jobban bejött a lányoknak.
A lány, aki korábban friendzone-ba tett, még ő is sokkal nagyobb érdeklődést mutatott irántam, amint elkezdtem kb belexarni az egészbe.
Számomra ez még mindig érthetetlen, miért taszítja némelyik lányt, ha valaki kedves? Jó, nem azt mondom hogy a bunkózás jön be nekik, mert nem, de ez így fura.
Mostanában felfigyeltem rá, ahogy egyik ismerősöm épp friendzone-ba teteti magát a csajjal... Pont ugyanúgy kedves, poénos, segítőkész vele, ahogy régen én is azzal a csajjal aki tetszett. Már eljutottak oda, hogy amíg jól eltrécselnek, addig a csaj szemmel láthatóan is más fiúk után érdeklődik.🤷♂️ Eskü megsajnáltam gyereket, anno ugyanezt játszottam el, fülig szerelmes voltam a lányba, aztán jött a pofára esés, amikor azt mesélte hogy hogyan találkozott az új csávójával😬
Elgondolkoztam rajta, ha egy lány így viselkedne velem, (kedves, poénos, keresi a társaságom) és tetszik is akkor engem ez nem elfelé taszítana tőle, sőt lehet hogy én is jobban közelednék felé. Miért vált ki ez másokból más reakciót.
Itt most nem arról van szó, hogy megjött az incel rinyálni...gondolom hogy nem minden lány ugyanolyan, tudom hogy ők is emberek és nem harapnak😂 (Megbízható forrásból tudom, régen az iskolában tánc órán, mikor nem akartam párban táncolni, akkor biztosítottak afelől, hogy nem fognak megharapni) Férfiakról, tapasztalat hiányában, nem tudok nyilatkozni, de simán lehet hogy nálunk is létezik ez a dolog.
Azért kerül friend zone-ba, mert nem érdekli, mint férfi, legalább is akkor.
"Az FZ-ből kikerülni nagyon nehéz, szinte lehetetlen tapasztalataim szerint,"
Rengeteg kapcsolat alakul ki barátságból.
A friendzone mindig attól függ, hogy hajlandó vagy-e benne maradni. Mert bármikor ki lehet belőle lépni. Ha adott személy - tőlem amúgy teljesen idegen módon - úgy van vele, hogy még ez is jobb, mint a nihil, akkor hajrá.
De ha ez valakinek nem elég, javaslom adott illetővel a kapcsolat megszakítását. A magam részéről ha párkapcsolatot keresek, nem érdekel a csak barátság - barátom éppen elég van, külsősnek ilyen körülmények között nincsen felvétel. :)))
1: Azért a kollégák más kategória, mint egy jóbarát. Még akkor is ha néha elmentek kollégákkal is sörözni. Szerintem a barátság több kicsit. Bár kollégákkal is lehet olyan viszonyod, hogy éjfélkor őket hívod költöztetéshez pakolni, de ez azért önmagában nem ugyanaz, mint "ahol dolgozom sok ellenkező nemű van".
A friendzone az, amikor az általam elmondott jóbarátság megvan de fizikai vonzalom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!