Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ki tudnék lépni a friendzonejából?
Van egy lány az egyetemről egy pár hónapja ismerem, de inkább csak barátok vagyunk, ezalatt azt értem, hogy sokszor találkozunk, de inkább csak társasággal és csak barátilag vagyunk jóban. Viszont minél többet találkozunk, annál jobban kezdek iránta valamit érezni. Holnap is találkozunk, de ugyan úgy társasággal. Sikerült most úgy összehozni, hogy ő még Budapesten marad, még én (oda járunk), aztán kérdeztem tőle, hogy szünet előtt nem találkozunk-e még. Mondta persze, jön-e még valaki. Amúgy is terveztem haverokkal találkozni, akkor egybekötöttük a kettőt, nekem jön pár volt osztálytársam ( srác, egy lány) , a lány meg én. Szerintem ő csak baratként tekint rám, hiszen jó, eleinte alakulgatott, akkor kellett volna “cselekedni”, de kicsit töketlen voltam. Az a baj, hogy a csaj most eléggé jóba lett egy másik sráccal az egyetemről, nem tudom mi alakulgat köztük, de nekem nem tetszik. Van még esélyem? Ha igen, hogyan? Sajnos a “szedd össze magad és mondd el neki”-t kilőném, mert nem tudom mi van a másik sráccal és már túl sokat bántottak meg lányok, hogy mégegyszer belemenjek ebbe. Most óvatos akarok lenni. Szerintetek menni fog azzal, hogy ha óvatosan kitapogatózom, hogy mit akar és mi van? Nem akarom se elsietni, sem rázúdítani így szünet alatt az egészet, az ország másik felében lakik, szünetben nehezen találkoznánk. Valami ötlet?
19/f ő is 19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!