Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyiknek rosszabb? Egy nőnek, akit fuckzone-ba rakott egy férfi, de a nő többet akar vagy egy férfinak, akit friendzone-ba rakott egy nő, de a férfi többet akar?
A nő, akit fzone-ba raktak, végeredményben megkapta a vonzó férfit, ha csak egy vagy több alkalomra is. A friendzone-ba tett férfi sosem kapja meg az áhított nőt.
Egyik helyzet sem ideális, de szerintem a férfiaknak rosszabb.
Nő vagyok.
A nőnek rosszabb, mert sok butaságot bevállalnak, hátha mégis sikerül meghódítani azt a fszkalapot. Ennek sok esetben sírás a vége, időnként nem kívánt terhesség, vagy kellemetlen percek a nemibeteg gondozóban.
Egy férfi mit kockáztat azzal, ha barátok lesznek? Nem tudja meghúzni? Hú, micsoda tragédia.
6-os hát ezen kiégtem.
Szegény ember magától vállalja be a dolgokat tehát ő az áldozat?
Nem kell belemenni ilyenekbe, és nem lesz áldozat.
"Egy férfi mit kockáztat azzal, ha barátok lesznek? Nem tudja meghúzni? Hú, micsoda tragédia."
Csak, hogy itt nem lesznek barátok. A férfi egy lelki szemetesláda lesz ilyen esetben aki álmodozik arról hogy ebből egyszer tovább lépnek.
Barátságot 2 ember akarja, a friendzone-t pedig egy.
A férfinek. A nő akit fz-be rakták, legalább dughat. A pasi meg azt sem :)
Nő vagyok. De amúgy mindkettő szar.
A nok valutaja a szex, a ferfiake a parkapcsolat. Tehat mind a ket helyzet arrol szol, hogy az egyik fel nem adja be a sajatjat, de elveszi a masiket :)
Probalj meg friendzone-os ferfikent eppen nem raerni a csajnak, mert dolgod van pl. Jon majd a nyekerges es a sertodes....
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!