Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők vélemény érdekelne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők vélemény érdekelne. Mennétek olyan étterembe cukrászdába a parotokkal ahol mini passzos ruhás felszolgáló lanyok vannak neylonharisnyában, vagy abszolut nem számít?

Figyelt kérdés

Ma voltam a bnőmmel.(en is nő vagyok), es rosszul esett ahogy a kiszolgáló miniruhás flegmázva szolgál ki.

Es mivel anno kedvenc helyem volt, csak nem voltunk régen sokszor menni akartam oda a barátommal is.

De így valahogy már nem.

Most én vagyok a nem normális esetleg?

2022. márc. 10. 17:47
1 2 3
 21/26 Laylah ***** válasza:
55%

"Ne arrol szóljon már egy étterem hogy nyugtázva van a felszolgálókról, hogy simán d.ghatók.

Ez olyan tré."

Igen, elég tré, hogy egy közös program alatt azt nézi a pasid, hogy dugható-e a pincér csaj. Azt gondolod, hogy mekkora észkombájnok vagytok, közben ezek bárki által észrevehető dolgok. A hozzászólásommal meg arra akartam kilyukadni, ami neked nem sikerült, mégpedig, hogy a közös program alatt a párom rám figyel, nem random csajokat stíröl. Magas lovon vagy, mégis az én párom az, akiről nem kellett kérdést kiírni, mert tisztelettel van irántam és nem más csajokat nézeget még 4 év után sem.

2022. márc. 10. 22:05
 22/26 A kérdező kommentje:

" egy közös program alatt azt nézi a pasid, hogy dugható"

Nem azt nézi, hanem a miniruha stb miatt észreveszi és nyugtázza.

2022. márc. 11. 09:04
 23/26 A kérdező kommentje:
Ez a "flow" úgy nem hiányzik nekem oda a barátommal a kedvenc helyemre.
2022. márc. 11. 09:05
 24/26 A kérdező kommentje:
Tényleg teljesen más lenne egy diszkoban vagy akármi. De egy romantikus elegáns helyen nekem belerondít az egészbe:(
2022. márc. 11. 09:08
 25/26 Laylah ***** válasza:
51%
Pedig a probléma nem a hellyel van, hanem a pasid viselkedésével. Ha nem úgy viselkedne, hogy számodra látványosan jelezze, "3 perc alatt megszerezhetné a számát", akkor téged sem zavarna, hogy a kiszolgáló miniruhában van. De nem akarod megérteni. Ha neked az úgy jó, hogy a pasid forog a miniruhák után mint a ringlispíl, akkor ne tedd szóvá, ha mégis megteszi, hiszen csak "észleli a környezetét". Akkor a cukrászdában is csak ezt fogja tenni, ha úgysem zavar, nyugodtan elmehetsz vele, nem igaz?
2022. márc. 11. 09:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én magas ívben szarom le, hogy miben van a felszolgáló és a férjem is. Ha tapló, annak nyilván nem örülünk, de túl tudjuk tenni rajta magunkat és élvezzük az estét. Neki a szarabb,hogy ilyen rossz kedve van. Azért gondolkozz el a kapcsolatodon. Normális esetben ilyen fel sem merülne.
2022. márc. 11. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!