Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vélemény érdekelne. Mennétek olyan étterembe cukrászdába a parotokkal ahol mini passzos ruhás felszolgáló lanyok vannak neylonharisnyában, vagy abszolut nem számít?
Ma voltam a bnőmmel.(en is nő vagyok), es rosszul esett ahogy a kiszolgáló miniruhás flegmázva szolgál ki.
Es mivel anno kedvenc helyem volt, csak nem voltunk régen sokszor menni akartam oda a barátommal is.
De így valahogy már nem.
Most én vagyok a nem normális esetleg?
"Ne arrol szóljon már egy étterem hogy nyugtázva van a felszolgálókról, hogy simán d.ghatók.
Ez olyan tré."
Igen, elég tré, hogy egy közös program alatt azt nézi a pasid, hogy dugható-e a pincér csaj. Azt gondolod, hogy mekkora észkombájnok vagytok, közben ezek bárki által észrevehető dolgok. A hozzászólásommal meg arra akartam kilyukadni, ami neked nem sikerült, mégpedig, hogy a közös program alatt a párom rám figyel, nem random csajokat stíröl. Magas lovon vagy, mégis az én párom az, akiről nem kellett kérdést kiírni, mert tisztelettel van irántam és nem más csajokat nézeget még 4 év után sem.
" egy közös program alatt azt nézi a pasid, hogy dugható"
Nem azt nézi, hanem a miniruha stb miatt észreveszi és nyugtázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!