Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy azért mentetek vissza egy üzletbe, mert tetszett az eladó? Vagy felszolgáló? Szerintetek ez ciki dolog?
Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 22:32
1/5 anonim válasza:
Volt persze, a boltban ha számomra tetszetős nők voltak, akkor oda szívesebben mentem be, mint egy másikba ahol még bunkók is voltak... ahol segítőkészebbek, oda is szívesebben megyek pl., vagy ahol kedvesebbek.
Van bolt tőlem 100m-re is, ahol ugyanazt meg tudom venni, de ott tudom hogy egy öreg nő van általában, aki bunkó is,ezért nem szívesen megyek be oda.
De van 700m-el odébb egy olyan hely, ahol segítőkészek és normálisak az eladók, ezért inkább megyek messzebbre ugyanazért.
3/5 anonim válasza:
Volt,èvekig jàrtam ugyanabba a boltba,mert tetszett az egyik eladó :) Ma màr velem él :D
4/5 Csabx válasza:
Hogyne lett volna! A "kocsmárosné, aranyvirág"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!