Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vélemény érdekelne. Mennétek olyan étterembe cukrászdába a parotokkal ahol mini passzos ruhás felszolgáló lanyok vannak neylonharisnyában, vagy abszolut nem számít?
Ma voltam a bnőmmel.(en is nő vagyok), es rosszul esett ahogy a kiszolgáló miniruhás flegmázva szolgál ki.
Es mivel anno kedvenc helyem volt, csak nem voltunk régen sokszor menni akartam oda a barátommal is.
De így valahogy már nem.
Most én vagyok a nem normális esetleg?
Hát én úgy látom, itt inkább a pasit kéne rövid úton lecserélni...
"a csaj neki egy csettintés lenne (párom is vendéglátós amúgy, helyes és megnyerő, 2 perc alatt szóba tudna vele állni úgy, hogy 3.percben megvan a csaj száma is)"
Na már most pár év múlva (ha addig kibírja) meg is lesz a 3. percben a csaj száma, csak te akkor pont nem leszel ott.
Mondom mindezt pasiként. Gondolkodj el rajta...
(Amúgy meg több sebből vérzik ez a sztori.)
Nem kéreget el számokat. Mert azt hiszi, hogy akkor én is ezt fogom tenni más pasikkal. Neki meg ez érvágás lenne ha én más pasikkal foglalkoznék. Ezért nagyon de nagyon ügyel magára.
Meg igénye sincs másra eleve. Szerelmes.
Nem.olyan a kapcsolatunk mint nagyon sokaknak hogy nem is szeretik egymást a pasi félrejár meg csak kinlodnak együtt a ház miatt vagy ilyesmi.
Valódi szívbeli kapcsolatunk van.
Csak azért a párom attol még nem vak.
Meg én sem.
Mindkettem levágunk mindenkiről mindent 2 pillanat alatt.
akkor leegyszerusítve:
Ne arrol szóljon már egy étterem hogy nyugtázva van a felszolgálókról, hogy simán d.ghatók.
Ez olyan tré.
Ennyi össz vissz.
Mas lenne ha diszkoba mennénk vagy ilyesmi.
De egy vacsora, egy "randi" alatt ez olyan szánalmas "háttér".
Es abba is belemehetnék
Hogy sima kiszolgálás helyett meg személyes intim szférát is "sért" a flegmázással. Senki nem kíváncsi Rá, meg a személyére, kedvére, csak a munkájára. Minek feltűnősködik flegmázással és maszik a "képembe" hogy vegyem észre.Ráadásul ez bántó szándék is egyúttal.
Normál esetben az ember egy étteremben a felszolgálora emlékszik utoljára. Mert nem Rola szól! Es nem is rola kell hogy szóljon egy élmény.
De bunkózással meg "belemászik" a képbe.
De ezem már nem is lovagolok inkább.
17 pont nem olyan pasim van aki köszön leül eszik fizet feláll elmegy.
Vannak ilyenek tudom. a francba, hogy az en pasim magasabb iq eq val rendelkezik ennél és levágja a környezetét is hogy miben vagyunk.
Ah szívás.🤣
Én még a bnőmmel is levágtam egyből hogy mi van
Pedig egikunket sem a felszolgálo érdekelte elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!