Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megláttok egy lányt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megláttok egy lányt aki bejön nektek akkor odamentek hozzá/lányok mit szóltok hozzá, ha így odamennek hozzátok?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet az, hogy mondjuk egy egyetemen/fősulin sétálgattok, bámészkodtok és egyszer csak elétek ugrik egy lány, aki nem mellékesen nagyon jól néz ki. Akkor odamentek /odamennétek hozzá? (ha nincs barátnőtök természetesen) Lányok ti mit szóltok ahhoz, hogyha valaki ismeretlenül odamegy hozzátok így, és mondjuk nem maga a szőkeherceg, hanem csak Don Quihote? (szoval nem pont az esetetek, hanem ilyen "közepes")

mondjuk valami hasonlóval kezd hogy:

Szia Béla vagyok, téged hogy hívnak?

Szia , szerinted is nagyon függőlegesek ma a falak?

Vagy akármi más nem bunkósággal menne oda.

21F

2010. szept. 12. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Meglepődnék :D Én azonnal jelzem ha nem kívánok társalogni, de ha már volt ennyire kreatív akkor biztosan értékelném, legalább egy mosollyal :)
2010. szept. 12. 22:36
 2/6 anonim válasza:
már engem is zavarnak a függöleges falakxD
2010. szept. 12. 22:38
 3/6 Timi: ) ***** válasza:

Én,meglepődnék ha csak úgy odatoppanna elém egy fiú,azért lepődnék meg,mert ritka aki ennyire bátor,vagy nem is tudom.

Mindenesetre ha már odatoppan",akkor valami vicces szöveg az nálam jobban bejön.

2010. szept. 12. 22:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Szoval így összességében néznétek egy nagyot. Ez eddig világos, de tegyük fel épp nincs pasitok, és mint írtam az illető nem egy szőkeherceg, de azért nem is Quasimodo, akkor esetleg legalább egy kis esélyt kapna?=)
2010. szept. 12. 22:44
 5/6 Timi: ) ***** válasza:

: D tőlem kapna esélyt már csak azért is,mert volt olyan bátor,hogy odamert jönni: )

De persze ha külsőre nem tetszik,bármit mondhat olyankor csak elbeszélgetek vele,viszont esélye nem lenne semmi másra.pl.kapcsolat

2010. szept. 12. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem először ne mutatkozz be hanem kérj tőle segítséget, annak örülnek a lányok ha okosnak mutathatják magukat, utána hozzáfűzöl valamit elkezdődik a beszélgetés és el is hívhatod valahova.

Legalább is ha velem így akarnának ismerkedni akkor nem feltétlenül utasítanám vissza

21/L

2010. szept. 12. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!