Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyiből már biztos, hogy nincs esély arra, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy idősebb, de nagyon helyes kollégám. Ma azt mondta, hogy olyan hideg van, hogy fázik a kopasz feje/vagy vmi ilyesmit) , én meg mondtam neki mosolyogva , hogy a kopasz a legjobb frizura. 🙄 Erre nem is reagált semmit, csak olyan furán nézett rám. Gondolom ha be jönnék neki, akkor legalább mosolygott volna rajta vagy vmi. Nem?
Annyira ciki volt, hogy jövőheten amikor talizni kellene vele inkább szabit kérek.
2022. márc. 7. 17:06
1/7 anonim 

válasza:

Hát ez elég ciki "beszólás" volt szerintem, szegény nem biztos, hogy bóknak vette :D De attól még nem feltétlenül van minden veszve.
2/7 harebell 

válasza:

Szerintem hirtelen csak nem tudta hova tenni a megjegyzést és nem tudta, hogyan reagáljon. Azért emiatt eszedbe ne jusson szabit kérni :D Viselkedj vele természetesen, ahogy szoktál.
3/7 anonim 

válasza:

Nem vonzódásnak vette hanem viccnek.
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem se tudta hova tenni. Inkább arra gondolhatott, hogy gúnyolódsz vagy viccelsz. Gondolom, érzékeny pontja, hogy kopasz.
5/7 anonim 

válasza:

Nem tudta hogyan reagáljon.
Ez nem bók...
6/7 anonim 

válasza:

Mert minden kopasz cuki valóban.. A legtöbbjük véletlen sem egy agresszív állat ááááá...
7/7 anonim 

válasza:

Nekem egyszer azt mondta egy nagy kokeró kopasz cigány, hogy azért borotválja le mindig a haját, hogy verekedésnél ne tudjanak bele kapaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!