Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben még van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben még van esély rá, hogy bejövök neki? Beszél valaki nő nyelven?:D

Figyelt kérdés

Új vagyok egy baráti társaságban, és van egy lány akivel kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. (Sokszor beszélgetünk kettesben mély dolgokról, sokszor elpirul ha bókolok neki, fb-n ő jelölt be és ő is kezdett el nekem irogatni)... Viszont! az egyik legjobb haverom mindenki előtt nyíltan ráhajtott, folyton udvarol neki, ezért én kicsit háttérbe vonultam, mert nagyon odavan érte (ahogy én is), és kicsit két tűz közé kerültem.

Aztán ma négyszemközt nagyon bizalmasan elmondta nekem ez a lány, hogy mit tegyen, mert zavarja a haverom közeledése. Hogy én, mint a legjobb haverja mit tanácsolok, hogy ne bántsa meg. Nagyon meglepett de közben jól is esett a bizalma, mert nagyon kiadta magából a gőzt és örültem, hogy el merte nekem mondani, mert másnak nem akarta.

Na de közben lehet kicsit túlgondolom, egy lány kér egyáltalán tanácsot attól a fiútól ilyen témában aki potenciálisan bejön neki? Ugye nem kerültem barát zónába? Vagy most ezt így hogy értelmezzem?

27-28 évesek vagyunk ha számít ez valamit. Köszi!

2022. febr. 26. 23:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Fene tudja, még az is lehet, pont azért mondta neked, hogy tisztában legyél azzal, hogy nem jelent komoly riválist. :D De lehet tényleg csak haverként tekint réd is, ahogy rá.

Neked kell érezned, többnek lát-e, milyen, amikor beszélgettek, a tekintetek, stb.

2022. febr. 26. 23:35
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

Az első mondatodban megválaszoltad a saját kérdésed és igazad van. :)

Hajrá!

34 F

2022. febr. 26. 23:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs "Nő nyelv".

Próbáld meg. Azt legalább tudod, hogy a másik srác nem kell neki.

2022. febr. 26. 23:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A nők nem olyan bonyolultak, mint ahogy gondolod. Ha egyértelmű választ vársz, akkor tegyél fel neki ilyen kérdést!
2022. febr. 26. 23:48
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
ez eléggé friendzone szagú
2022. febr. 26. 23:51
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Hidd el, ha ennyien nyomulnak rá pontosan tudja hogyan küldje el finoman. Ezt a nők nem fogják megkérdezni. 😁 Ennek egy célja volt, tudatta veled hogy a másiknak nincs esélye, te viszont kezdeményezz már. 😁

Volt ilyen velem is, haver nyomult rá, nekem mondta el a csaj hogy nem jön be neki. A következő kèp hogy borozunk, az azutáni kép pedig az ágya. 😁

2022. febr. 27. 00:14
 7/16 anonim válasza:
18%

Biztos nem mondanék ilyet potenciális jelöltnek.

Vagy friend zone-ban vagy, vagy pedig elrettentő példaként a haverodat hozza, hogy te se próbálkozz be nála, különben úgy jársz mint haverod.

25N

2022. febr. 27. 00:34
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Látod kérdező, nem vagyunk egyformák, sem egy homogén massza. :)

Sajnos ezt neked kell kiderítened, nem tudod kényelmesebbé tenni. ;)

2022. febr. 27. 00:37
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

A 7-es válaszolóval ellentétben én simán el tudom képzelni, hogy mondanék ilyet, pont azért, hogy jelezzem, neked "szabad a pálya". Aztán ha nem vágnád le, mit szerettem volna közölni ezzel (mint ahogyan szemlátomást nem is vágod), rövidesen kezdeményeznék én. Viszont nem minden csak ilyen "bátor", illetve vannak, akik a meghódítandó "préda" szerepéhez ragaszkodnak, szóval azt a férfit, aki nem lép, nem fogják elég tökösnek találni, vagy esetleg elkönyvelik magukban, hogy ha bejöttek volna neked, már régen bepróbálkoztál volna náluk.

A konklúzió az, hogy tök fölösleges valami általános érvényű megoldást várnod tőlünk. Különbözőek vagyunk. Bár ha egy tanácsot elfogadsz, szerintem azzal jársz a legjobban, ha kezdeményezel rövidesen az után (egy-két hét "pihenőidőt" adnék neki), hogy a haverodat visszautasította.

2022. febr. 27. 03:19
 10/16 anonim ***** válasza:
49%
*nem minden csaj
2022. febr. 27. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!