Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben még van esély rá, hogy bejövök neki? Beszél valaki nő nyelven?:D
Új vagyok egy baráti társaságban, és van egy lány akivel kölcsönösen szimpatikusak vagyunk egymásnak. (Sokszor beszélgetünk kettesben mély dolgokról, sokszor elpirul ha bókolok neki, fb-n ő jelölt be és ő is kezdett el nekem irogatni)... Viszont! az egyik legjobb haverom mindenki előtt nyíltan ráhajtott, folyton udvarol neki, ezért én kicsit háttérbe vonultam, mert nagyon odavan érte (ahogy én is), és kicsit két tűz közé kerültem.
Aztán ma négyszemközt nagyon bizalmasan elmondta nekem ez a lány, hogy mit tegyen, mert zavarja a haverom közeledése. Hogy én, mint a legjobb haverja mit tanácsolok, hogy ne bántsa meg. Nagyon meglepett de közben jól is esett a bizalma, mert nagyon kiadta magából a gőzt és örültem, hogy el merte nekem mondani, mert másnak nem akarta.
Na de közben lehet kicsit túlgondolom, egy lány kér egyáltalán tanácsot attól a fiútól ilyen témában aki potenciálisan bejön neki? Ugye nem kerültem barát zónába? Vagy most ezt így hogy értelmezzem?
27-28 évesek vagyunk ha számít ez valamit. Köszi!

Itt a csajnak kéne óvatosan lekoptatni a haverod. Az ő "dolga" lenne. Főleg azért lenne jó, mert így lenne korrekt ha te lépnél, ez UTÁN.
Amúgy ennyiből nem lehet kijelenteni hogy tuti tetszel neki, de annyi biztos hogy szimpatikus vagy.
A vonzalom már más. Szerintem azt érezni kéne, vagy legalábbis motoszkálna a dolog, hogy "valami más".

Mi a frászért kellett lepontozni? (7. vagyok)
Nő vagyok, ráadásul kb kérdező korabeli, az őszinte véleményemet (és akkor mellettem barátnőmét) írtam le.
Nehogy már ez ne legyen hasznos, csak a bíztató szövegek… Minden éremnek (legalább) két oldala van.

Nyilván hasznos a válaszod abból a szempontból, hogy amit írsz, az is egy lehetőség. De ha a kérdező készpénznek veszi, hogy az a nő, akiről beszél, úgy működik, mint te (mivel te általános érvényű szabályként állítottad be a véleményedet), akkor biztos, hogy nem fog bepróbálkozni nála, pedig akárhogy nézzük, azzal járna jobban. Ha mégiscsak bejön a nőnek, akkor azért, ha meg visszautasítják, akkor azért, mert tudni fogja, hányadán állnak. Ha ő nem tesz lépést, akkor gyakorlatilag meg sem adja magának a lehetőséget arra, hogy összejöjjenek. (Persze várhat arra, hogy majd a nő lép egyértelműbben, ha akar valamit, csak erre nincs semmi garancia.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!