Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mennyi esély van a terhességre?
Sziasztok.
Nem poénkodni szeretnék, hanem egy komoly kérdést feltenni.
A barátnőmmel lefeküdtünk pár napja. Lehet, hogy semmi baj, de engem nyugtalanít a gondolat, mert én ilyen téren mindig elővigyázatos vagyok, de most olyan történt ami még soha.
Egy újfajta óvszert próbáltam ki, ami segít a késleltetésben. Működik is, de egy idő után lelankad benne a szerszám. Esemény közben is. Volt, hogy már abbahagytuk ez miatt, mert így nem éreztem biztonságosnak. Egyszer azonban végigcsináltuk. Nem volt teljesen merev, sokszor éreztem, hogy csúszkál, meg kellett igazítanom. Aztán jött a csúcspont. Elmentem. Kivettem belőle a szerszámot. A gumit le vettem. Nem volt lyukas, de a gumi eredetileg lyukas felén fehér folyadékot láttam, ami szerintem az ondó lehetett, tekintve hogy nem volt végig merev / kemény a szerszám.
Lehetséges, hogy teherbe esik attól, hogy ilyen állapotban csináltuk, rajtam ült, úgy hogy az a folyadék ott volt rajtam.?
Soha többet nem csinálom ilyen gumival és fél merev állapotban.Ezt egy életre megtanultam.
Köszönöm előre is a segítő kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!