Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A számító kiscsaj hozzáment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A számító kiscsaj hozzáment egy gazdag IT-s sráchoz (mondhatni elvetette magát). Ha több pénzem van, lehet esélyem a csajnál? Van esély, hogy válik, vagy már "győzött, hátradől és pihen".

Figyelt kérdés

Középiskolás koromban szerelmes voltam a csajba, hihetetlen manipulatív volt, eszméletlenül jól taktikázott, ami egyrészt mindig is vonzott... talpraesett volt, meg amolyan kihívás :)

Másrészt a sors fura fintora, hogy a tőle tanult stratégiával fel tudtam építeni egy mára stabil, és dinamikusan fejlődő vállalkozást... amit valamilyen szinten neki köszönhetek :)

Most a csajnak van egy kényelmes minimálbéres munkája, és egy IT-s (amolyan igazi életképtelen unalmas lúzer) férje.

Ha többet keresek, mint a férje, van esélyem a csajnál? Mi a gyakorlat?

-Már benne van a tutiban, kirobbantani sem lehet onnan?

-Vagy csak a pénz számít, tehát hidegvérrel lép egy jobb lehetőség felé?

30 körüliek vagyunk (gyerek egyikünknek sincs).

2022. márc. 5. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Te amúgy követed, hogy ennyire képben vagy mit csinál a munkahelyén meg miről beszélget a férjével?

Én az anyám dolgait nem ismerem ilyen részletesen.

Ha meg a Józsi mondta, akinek az unokatesójának a férjének a húga mondta... az az infó annyit is ér. Magamról is hallottam már olyanokat, azt se tudtam nevessek vagy sírjak.

2022. márc. 6. 15:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak nézegeti gondolom az instáját és mivel értelmes, feltételez dolgokat. Csak ugye az nem feltétlen fedi a valóságot. A kérdező imádja magát, ezért úgy gondolja, nem valószínű, hogy téved.
2022. márc. 6. 15:47
 13/19 A kérdező kommentje:

"Te amúgy követed, hogy ennyire képben vagy mit csinál a munkahelyén meg miről beszélget a férjével?"

Pár hónapja szakítottam a barátnőmmel, és unatkoztam, szóval igen, utánanéztem a dolgoknak, hogy képben legyek. A csajnak a munkatársával beszéltem (szintén minimálbéres, 20 ezer Ft-ért elmondott az mindent ami ott van). A férjjel csak ismerős ismerőse révén tudtam információt szerezni, így az olyan is amilyen: "unalmas, meg csak munkáról tud beszélni" (itt ki is merült az ismerős értelmi szintje).

2022. márc. 6. 17:53
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
De te most mit akarsz tőle tulajdonképpen? Simán lehet, hogy a baba projekt közepén vannak vagy ki tudja. Minek akarsz egy házasságba belemászni? Nincs elég bajod?
2022. márc. 6. 18:38
 15/19 A kérdező kommentje:

"De te most mit akarsz tőle tulajdonképpen?"

Bonyolult :) Alapból párkapcsolatot, persze tudna segíteni a vállalkozásomban is (tényleg hihetetlenül manipulatív és jó a stratégiája), szerintem lenne havi +1 millióval több a bevételem, és ez sem elhanyagolható szempont...

"Minek akarsz egy házasságba belemászni? Nincs elég bajod?"

Nem működtek a párkapcsolataim, a szép instacsajokkal nem lehetett beszélgetni... A normálisabb lányok mindig is jobban bejöttek /az még ok, hogy nem segít a munkámban/, de ne kérdőjelezze meg, hogy pl. milyen módszerekkel söpröm félre a konkurenciát.

Összegezve ő az egyetlen kivétel, akivel minden téren passzolunk...

2022. márc. 6. 18:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem próbálnál meg másokat megismerni? Mármint engem speciel nem botránkoztat meg a "házasságba való belemászás", de már egyszer nem működött a dolog. Gondolod nem találsz nála jobbat? Ha manipulatív nő kell, nézz körül a luxusmárkák eladói között. Szépek is, manipulatívak is.. vannak olyan nők, akik egy csomót lógnak ilyen boltokban, hogy gazdag pasit vadásszanak maguknak, szerintem ők is jól csinálják. Nem nehéz a típusodat megtalálni szerintem. Büfészakos lányok is ilyenek még, kommunikáción elég tipikus az előfordulásuk, de menedzser szakon is akad pár, és egy egész egyetem épül még rájuk, BGEn sok a csini gazdag pasira vadászó lányka.

Te már írtál ki korábban kérdést, ugye? Akkor is valami szendébb lányról gondoltad, hogy micsoda manipulátor..

2022. márc. 6. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
#15: Gusztustalan vagy. Hányok az ilyenektől. Vegyél fel egy alkalmazottat, te nyomorék, ha több bevételre vágysz.
2022. márc. 6. 21:58
 18/19 A kérdező kommentje:

"Ha manipulatív nő kell, nézz körül a luxusmárkák eladói között"

Sok helyen szétnéztem, az ilyen golddigger csajok aprópénzen játszanak (új ruha, iphone), szétnéztem az ingatlanos csajok között is, akik mégiscsak 0.3-1 milliót nyernek egy lakáson, nagy csalódás volt.

És akkor nézzük az alap problémát - ezek a csajok engem akartak lehúzni, hogy pl. csináltassam meg a 15 éves kocsiját... Komolyan?! :) Ha lett volna valamennyi eszük, összedolgozunk, és 3. személy fizeti az új kocsit.

"Gondolod nem találsz nála jobbat?" - A suliban amikor összetűzésbe keveredtem egy tanárral, az a 18 éves kiscsaj olyan stratégiát mondott, amivel győztem. És ugyanezt a stratégiát alkalmaztam 2 hete egy nagvállalkozóval szemben, és tökéletesen működött, szintén győztem. Tehát eddig nem volt jobb.

2022. márc. 7. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez rövidtáv.. arra alapozni, hogy hosszútávon a társad lesz valaki, nem lehet egy idegennel.. Hónapok, egy két év legalább kell hozzá, amíg megismered annyira, hogy tudd, hogy "össze tudtok dolgozni" és számíthattok egymásra.

Rövidtávon nem rossz az új telefon meg a ruha, pláne ha nem csak te vagy a párhetes "kapcsolatuk", illetve tudod, ők nem olyan gazdagok, mint te. Nekik igenis nagy nyeremény a kocsijavítás meg az újiphone, ráadásul egyszerre még páran lehettek, nem biztos, hogy annyira monogámok, illetve gyorsan váltjátok egymást, úgy azért nem rossz pénz az se.. Nem tudom mit vártál, pár találkozó után, hogy higgyenek benned vakon és kötelezzék el magukat, egyből legyenek nagyszabású terveik veled közösen?:D:) Ezt te sem gondolhatod komolyan. A kihasználási szándék meg volt bennük, biztonsági játékosok, szerintem okosak, még ha erkölcsileg nem is értek egyet az egésszel.

A kiscsajt túl magasra emeled, pláne hogy egy tanácsra alapozol, ami lehetett véletlen, vagy hallomás, ráadásul évekkel ezelőtt volt, semmit sem tudsz róla, de nagyon beteg, hogy lefizetted az ismerőseit, hogy információt szerezz egy évekkel ezelőtt felszínesen ismert emberről. Ez ijesztő.

Hatalmas csalódás lesz, ha találkozol vele, nem fog tudni megfelelni annak a képnek, ami benned él róla. Magadat vered át, és ő is szívni fog miatta.

2022. márc. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!