Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, egy szép szem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, egy szép szem tud hatni rátok? Mondjuk a lánynak hatalmas saját pillái és nagyon szép, mosolygós zöld szeme van?

Figyelt kérdés
Számít ez egy férfinak vagy csak mi nők gondoljuk azt, hogy a szem a lélek tükre?
2022. márc. 2. 16:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Erről irok az 1-es válaszomban
2022. márc. 2. 17:56
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. márc. 2. 18:20
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
A minap jártam egy nagyobb élelmiszerboltban. Jártam a sorok között, közben ott dolgoztak az alkalmazottak maszkban. Az egyik hölgy rámnézett, igaz neki fekete szeme volt, de olyan szép, és olyan igéző, hogy azt is elfelejtettem, miért mentem...
2022. márc. 2. 19:31
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha egy rakás szar, ami körülötte van, akkor teljesen mindegy, milyen szemmel mered rám. Az összkép számít és az értelem.
2022. márc. 2. 19:48
 15/21 A kérdező kommentje:

Nyilván, de nem azt szántam alapnak, hogy egy kretén valaki.

Ha kedveled, tud rád pluszban hatni, ha igéző a szeme?

2022. márc. 2. 20:02
 16/21 anonim ***** válasza:
56%
Attól hat rám másképp a tekintete, hogy kedvelem, nem fordítva
2022. márc. 2. 20:04
 17/21 anonim ***** válasza:
68%

Kb minden szem szép. Általában a csúnya lányok szeretnek azzal vígasztalódni, hogy nekik milyen szép szemük van.

Egy tekintet lehet igéző, de ez nem a színtől függ.

2022. márc. 2. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

#9:

Edricus, besírok rajtad.😂

Amúgy ja, használja az az angolt, aki helyesen alkalmazza.

/ A kék szeműeket jobban preferálom. Fogalmam sincsen, miért. De a nagy szempár jöhet.

2022. márc. 2. 21:30
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem ezzel vigasztalódok. Nagyon sok embertől, nőtől és férfitól egyaránt megkaptam már nem egyszer, hogy mennyire szép zöld a szemem, csillagszemű vagyok.

És azt látom, hogy akit kedvelek, és szerintem ő is engem , én elveszek az ő szemében, ő az enyémben.

2022. márc. 2. 21:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés alapja?
2022. márc. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!