Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megbecsülitek a kicsit, hogy kiérdemeljétek a nagyot?
Pl egy mini coopert, hogy később kipróbálhassatok egy hammer-t,
vagy egy snack kolbászt, hogy utána megízlelhessetek egy rúd szalámit.
Persze. Mindannyian kiskolbásszal kezdünk, hogy feloldjuk a nagyobb péniszű karaktereket. Aztán ahogy karmapontokat gyűjtünk, szintet lépünk, és váltunk.
Vagy milyen választ vártál?
Kérdés tényleg, hogy mit értünk ez alatt. Mert nem mindegy, hogy most olyanról beszélünk, hogy "a csaj, aki nem hajlandó összefeküdni egy 2centis koktélvirsli méretű kukival rendelkező pasival, mert tudja, hogy nem élvezné vele a szexet, ne érdemeljen meg egy olyan férfit, akinek van olyan hosszú szerszáma, akivel élvezné", vagy hogy "vadiúj kapcsolat elején ne várj el a pasitól Gucci táskát"...
Van dolog, amiből nem vagyok hajlandó engedni, mert eleget tettem azért, hogy ne legyen számomra irreális elvárás. Pl. hogy átlag felett kereső nőként nem akarok olyan korombeli pasival járni, aki arra vitte összesen, hogy itt Bp-n fizikai közmunkás. De pl. engem nem zavar az, ha vki első randira pl. nem fizetős programra visz, hanem csak sétálunk; vagy első közös szülinapomra egy tábla csokit kapok, nem vmi drága holmit.
Ha meg nem párkapcsolatról beszélünk - nem gondolom, hogy minden esetben meg kell, előzze, a kicsi a nagyot. Pl. ha telik nekem márkásabb hajszárítóra, akkor nem fogom először a kínai gagyit megvenni a Wishről.
Sikerült két olyan példát írnod, amik számomra értéktelenek, szóval a "nagy" se kéne. Tekintve, hogy a Felnőtt párkapcsolatok kategóriába írtad ezt ki, hozhatnál egy ehhez köthető példát.
E.
"Éppen ellenkezőleg, miután megízleli a kicsit döbben rá, hogy neki nagy kell! Ez így működik az élet minden területén."
Ez szomorú, de végülis sok mindent megmagyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!