Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ha a férjeddel 4 éve házasságban élnél és HATALMAS KERÜLŐVEL de megkérdezi, hogy elálnál-e örömlánynak?
26 éves vagyok, és van egy gyönyörű 5 éves kislányom.
Azonban ez a járvány az egész családot megterheli, egyikünknek sincs munkája, az állami támogatás meg nem elég ahhoz, hogy boldog gyerek kort biztosítsak a lányomnak.
A férjem tegnap este odajött hozzám és egy kérdést sikerült vagy 20 percen át kerülgetnie mire a kérdéshez ért.
Nem sokkoltam le, nem is örültem ennek a kérdésnek, de igaza van, hogy a lányunk az első, de nem rajongtam az ötletért.
Vívódva de csak annyit tudtam mondani "erre nem tudok most mit mondani, muszály átgondolnom"
Azért vagyok most is, hogy veletek együtt gondoljam át mert kicsit tehetetlen vagyok. Bocsánat
És a párod dolgozik?
Milyen pár az, aki odadobná a húspiacra azt, akit szeret?..... szóhoz sem jutok.
Lehet inkább a párodnak kellene valami munkát keresnie :)
Egy férfinak azért nem lehetetlen.
Ja,azt nem láttam, hogy egyikőtöknek sincs jelenleg állása.
Ez akkor is elfogadhatatlan. Ő meresztené otthon a himbilimbit, még talán izgatná is, hogy téged más dug. Beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!