Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nem sovány emberek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem sovány emberek miért találnak nehezebben párt?

Figyelt kérdés

Ha jól belgondolunk, mindenki a pékségben is a ducibb túrós batyut keresi, nem a szikadtat, virágban is a terebéjesebb a jobb, kocsiban, házban is a nagyobb.

Akkor miért felnőtt embereknél kerülnek hátrányba, akik nem vékonyak?

MIért vonzóbb, egy full vékony ember mint at akin van pár kg felesleg. ( nem az extra kövérekre, gondolok, akik hormonális vagy pajzsmirigy problémákkal küzködnek)

2022. márc. 2. 08:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, csak kérdezem, aki lepontozott miben nem ért egyet?
2022. márc. 2. 10:56
 12/23 anonim ***** válasza:
43%
Férfi és nő esetében: Vékony és kövér között van egy hatalmas átmenet... A kissé húsos nő max 5-6 kiló felesleggel vonzó ,a +10 kiló felett meg igénytelen.. Egy férfi esetében +10 kiló határ eset és arányos eloszlás esetén nincs is gond... Ha valaki nem 190 centi és 100 kiló felett van az bizony egy kövér disznó.
2022. márc. 2. 10:58
 13/23 nemaRendőrség ***** válasza:
55%

Jó jó a nagy ház, de ne nejlonból legyen és disznók dagonyázzanak a saját mocskukban.

Igen, a nagyobb jobb, az embereknél is, viszont nem a nagyobb háj, hanem a nagyobb izom.

2022. márc. 2. 11:55
 14/23 anonim ***** válasza:
45%

Én pl azért szeretem a vékony lányokat,mert áttudom őlelni. Érzem hogy egy törékeny lányt ölelhetek akit ovni kell stb.

Volt túlsulyos barátnőm ~95kg. Nagyon hiányzott ez az érzés. Jó volt a nagyfenekét simogatni de átöleni nem tudtam.

És ha már péksüti a szottyad túrós batyu nem nézki jól, az csaj sem nézettki jól meztelenül.

#4nekem aztán nem kellenek giga csecsek a vékony lányon. Inkább lapos legyen kerek seggel.

2022. márc. 2. 12:05
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
14-es, remélem, azért vele nem voltál ilyen paraszt.
2022. márc. 2. 12:06
 16/23 anonim ***** válasza:
4%
#15 erre buktok, ne menjen rajta a hiszti
2022. márc. 2. 12:08
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Engem is lepontoztak :D Nem baj, majd sírok a helyes külföldi pasim vállán amiért nem kellek a magyaroknak :) Fene a gusztusukat :D
2022. márc. 2. 12:16
 18/23 anonim ***** válasza:
8%

14 vagyok.

Miért vagyok paraszt? Mert a válaszom nem pc?

Akkor tessék: annyir a szépvolt ,hogy inkább nem sexeltem vele.

2022. márc. 2. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:
94%

"erre buktok, ne menjen rajta a hiszti"

Lehet anyád erre bukik, én nem.

2022. márc. 2. 12:48
 20/23 anonim ***** válasza:
91%

"Miért vagyok paraszt? Mert a válaszom nem pc?"

Nem, az a parasztság, hogy ha valakihez nem vonzódsz, ne alázd már meg azzal, hogy beletörlöd a farkad.

2022. márc. 2. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!