Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem rémiszt meg, hogy a barátotok mennyivel erősebb fizikailag? És bármikor kihasználhatná?
Nyilván egy normális kapcsolatban nem gondolkozol azon, hogy a pasim sokkal erősebb és ez tökre igazságtalan, mert bármikor felhasznalhatná ellened, de azért valljuk be sokan visszaélnek a testi fölényükkel. Nem egy bántalmazó kapcsolat létezik és fog is létezni.
Én a minap ezen gondolkoztam, persze nem gondolom, hogy a barátom mondjuk bármikor megütne, de, ha ilyen történne, akkor sok esélyem nem lenne ellene.
Hát én bizony nem dugom meg felcsatolhatóssal, ezt eltaláltad.
Fura, hogy kap a zabából. Elvégre egyenlően kellett volna felcipelni a cuccot, a nyeszlett pasid meg kihúzta magát belőle. Ez nem egyenjogúság. Neked is csak az kell belőle, ami tetszik, ha már a sarkadra kéne állni, akkor inkább odadugod elé a kaját.
64, még mindig nem mondod számodra mik az egyenjogúság előnyei ebbe a csoda kapcsolatban.
Habár remenykedek, hogy egyedülálló férfi vagy, különben már elmondtad volna
Nem igazán tudom, honnan veszed a dolgokat, de ha téged az izgat fel, hogy elképzelsz egy kapcsolatot, hát tedd.
Még mindig keresem az egyenjogúság hátrányait, ezt hangyányi ésszel rendelkező embereket nem a cipelésre értik. De te sem tudod, mire, mert fogalmad sincs, miről beszélsz. Szépen ignoráltad is az előzőket. Válaszolni nem tudsz, arra a faszid nem idomított be, csak mondatokat adott a szádba. Érvelni... így nem lehet vitatkozni, ha elképzelsz dolgokat, és alapfogalmakkal nem vagy tisztában.
De, és imádom hogy ennyivel erősebb. Nagyon izgató.
Van annyi emberismeretem, hogy bántalmazókkal nem állok össze.
65, már mondtam, maga az egyenjogúság. Még mindig nem vagyok pasi.
66, nem idomított be senki, ti csak jelentgetni tudtok, mást nem. Azt újra leírom, hogy holnap kettő kereket fogok levinni a lépcsőn, nem pedig valagvakargatva végignézni, ahogy a pasim szenved vele, mert nekem nem csak az egyenjogúság előnyei kellenek, mint nektek. Lehet jelentgetni ezt is.
Nem értem ezt a nagy harcot a cipekedés körül. Azért nem emelgetünk minden héten szekrényeket.
Nyilván viszek én is amit bírok, azért egy átlag nagybevásárlásnál nincsenek akkora súlyok. Egy-egy zsugor ásványvizet 60 kilós nőként is elbírok. Az más kérdés, hogy ha ott a férjem, akkor kiveszi a kezemből, puszta kedvességből, mert neki kevésbé megterhelő. De ha neki pl fáj a háta, akkor én is kiveszem az övéből, mert akkor meg nekem kevésbé megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!