Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem rémiszt meg, hogy a barátotok mennyivel erősebb fizikailag? És bármikor kihasználhatná?
Nyilván egy normális kapcsolatban nem gondolkozol azon, hogy a pasim sokkal erősebb és ez tökre igazságtalan, mert bármikor felhasznalhatná ellened, de azért valljuk be sokan visszaélnek a testi fölényükkel. Nem egy bántalmazó kapcsolat létezik és fog is létezni.
Én a minap ezen gondolkoztam, persze nem gondolom, hogy a barátom mondjuk bármikor megütne, de, ha ilyen történne, akkor sok esélyem nem lenne ellene.
7, annyiból ugyanezt ugyanígy ráhúzhatod arra is, hogy eszedbe sem jut veszélyes környéken mászkálni, ha meg megtámadnak, megvéded magad, nem is ez a lényeg, mert hát elvileg eszedbe sem jutna nem küzdeni.
9, hát ja, kb ilyen lehetsz, igen :) dehogynem, leírtad, hogy te nemigen cipekedsz, mert leesik a gyűrű.
12 ja, hogy az értő olvasással vannak gondok és azzal, hogy azt hiszed ugyanazzal az egy nővel vitázol az első hozzászólásod óta.
Mindent értek. Bots ez nekem mára elég is volt. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!