Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem rémiszt meg, hogy a barátotok mennyivel erősebb fizikailag? És bármikor kihasználhatná?
Nyilván egy normális kapcsolatban nem gondolkozol azon, hogy a pasim sokkal erősebb és ez tökre igazságtalan, mert bármikor felhasznalhatná ellened, de azért valljuk be sokan visszaélnek a testi fölényükkel. Nem egy bántalmazó kapcsolat létezik és fog is létezni.
Én a minap ezen gondolkoztam, persze nem gondolom, hogy a barátom mondjuk bármikor megütne, de, ha ilyen történne, akkor sok esélyem nem lenne ellene.
29. Nem érted a lényeget tényleg.
Ezeket bizonyos férfiak megteszik MAGUKTÓL, hogy neked kérned sem kell. Te azt hiszed olyan csak a mesében van, hogy egy férfi kiveszi magától a szatyrot a kezedből? Hidd el, vannak ilyen férfiak.
31, nekem nem kell kivenni, oda se adnám, el tudom vinni én is.
Nekem meg olyan manusz nem kéne, aki szerint egy szar szatyrot nem bírok el, aztán erőlködne kivenni a kezemből.
"az, hogy az egyenjogúság egyenlő teherviselést is jelent, mindenben, fizikailag is."
Rosszul értelmezed.
Azért voltak már itt érdekes sztorik, de az egyenjogúsággal kivédeni, hogy miért oké, hogy apró figyelmességeket sem tesz meg érted a párod, ez kicsit súlyos.
Ezt ő beszélte beléd?
"Ezt ő beszélte beléd?"
Ugyanez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!