Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan pasitok akitől fizikailag erősebbek voltatok?
Figyelt kérdés
Ha igen írjátok le hogyan derült ki, hogyan reagált a pasi, és hogy változott-e a viszonyotok.2020. szept. 8. 17:02
1/4 anonim válasza:
Hogy tud ez kiderülni másképp mint első talin?
2/4 anonim válasza:
Én erősebb vagyok, mint a párom. Crossfitre járok és ott elég komoly súlyokat emelgetek. Mindketten vékonyak vagyunk, párom is csak 68 kiló. Szerintem fel se bírná emelni azt, amivel én sorozatokat guggolok. Ő badmintonozni jár egyesületbe, tehát nem emelget súlyokat. És akkor mi van? Ez elejétől fogva így volt, de semmivel sem ér kevesebbet a szememben.
3/4 anonim válasza:
Volt egy randim egy apukával, kicsi gyerekei voltak. Nem biztos hogy erősebb voltam mint ő, én sportolgatok ő semmit, de testre, érintésre rettenetesen puhány volt. Nem regáltuk le sehogyan sem, egyikünket sem érdekelte ez a tény, de kb. biztos vagyok benne hogy egyszerre ugyanakkor vettük ezt észre egymáson. Nyilván nem túl szexi, de nem mindig ilyenen múlnak dolgok, ideje tényleg nincs elmenni edzeni és én ezt megértettem.
4/4 A kérdező kommentje:
#3 Te erős vagy nő létedre? Esetleg sportolsz valamit?
2020. szept. 22. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!