Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá ha a randi partnered kabátja nyaka alapozó lenne?

Figyelt kérdés
Azt hittem először le ette de nem... Kicsit közelebbről szemugyre vettem és biztos, hogy nem tőlem származott, mivel nem vagyok olyan barna mint ami a gallerjan virított. N29
2022. márc. 1. 08:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#8 vagyok, igen, úgy látszik jobban, mint te :)

De tényleg egyszerűbb utólag otthon kérdést kiírni róla és találgatni, mint tőle megkerdezni.

2022. márc. 1. 12:53
 12/15 A kérdező kommentje:
11#te.... IQ betyár. Azért mert nem írtam ide , hogy rá kérdeztem e vagy se már kombinalsz... Inkább maradj csondbe!!
2022. márc. 1. 12:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja, szóval megkerdezted tőle, de azért biztos ami biztos, még megkérdezed az internet népétől is? És még én vagyok az IQ betyár :) Amúgy nyugi, nem bántott senki, szerintem még én írtam a legértelmesebb válaszokat, semmi rosszindulat nincs bennem.
2022. márc. 1. 13:04
 14/15 A kérdező kommentje:
13 ha zavar akkor minek vagy még mindig itt? Ne erolkodj, nem megy ez neked nagyszajukam :)
2022. márc. 1. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem engem zavar, nem is tudom, ki hisztizik itt egy alapozós gallér miatt órákon át :)
2022. márc. 1. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!