Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá ha a randi partnered kabátja nyaka alapozó lenne?

Figyelt kérdés
Azt hittem először le ette de nem... Kicsit közelebbről szemugyre vettem és biztos, hogy nem tőlem származott, mivel nem vagyok olyan barna mint ami a gallerjan virított. N29
2022. márc. 1. 08:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nekem olyan volt h a nő nyaka volt 4 árnyalattal világosabb mint a feje
2022. márc. 1. 08:47
 2/15 anonim ***** válasza:
12%

Szokásos pasi igénytelenségnek betudnám. Égő. Nem foglalkoznék tovább vele. Ill ezt kompenzálnia kellene tudnia hogy ezek utan elhigyjem hogy tud vmit nekem felmutatni mint ferfi.

Es akkor TALÁN venném a fáradtságot ahhoz hogy kezembe vegyem a dolgait hogy ne bénázzon.

De rendkívül lehozóan, kiábrándítoan hatna az 1p0%.

2022. márc. 1. 08:56
 3/15 anonim ***** válasza:
4%
*100
2022. márc. 1. 08:56
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Ez azért annyira nem nagy szám. Vagy ő maga használ alapozót, elfedni egy kisebb felületen bármilyen bőrhibát vagy egyenetlenséget, vagy bármilyen korábbi partnere/randipartnere alapozózta össze, bár ennek talán kisebb a valószínűsége. Saját tapasztalatom alapján az alapozó nagyon nehezen jön ki a ruhából, szövetből. Az is lehet, hogy tud róla, hogy olyan lett, de amúgy egyáltalán nem feltűnő, csak te pont kiszúrtad. Egyébként miért keresel rajta nagyítóval hibát? Ez legyen a legnagyobb "hibája". Ha nem tetszik, hagyd békén, hadd találjon egy normális nőt.
2022. márc. 1. 09:06
 5/15 anonim ***** válasza:
22%

Hát több vasat tart a tűzben.

Tipikus pasi en nem lepodnek meg.

2022. márc. 1. 09:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. tetszeni akart.
2022. márc. 1. 09:25
 7/15 A kérdező kommentje:
4 egy jó 5-6cm én volt... Csak a válnak nem tűnt fel.... Rajta nem volt egy deka se!
2022. márc. 1. 09:27
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
#7 azt honnan tudod, hogy rajta nem volt egy deka se? Az alapozó ugye akkor van jól használva, ha nem tűnik fel, hogy használva van.
2022. márc. 1. 09:31
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

#8 Egyrészt egy átlag férfi nem használ azért alapozót, ha mégis, akkor még bénábbak, mint a lányok, meglátszik rajtuk. De a nőkön is látni még a legprofibban felvittet is, egyszerűen az arcbőr alapállapotban nem olyan egységes színű, és pár óra után a ráncokba is beleül.

Szerintem azért fura, én biztos rákérdeztem volna. (Nem számonkérően, inkább viccesen.)

2022. márc. 1. 10:47
 10/15 A kérdező kommentje:

8# te biztos nagyon értesz hozzá... 😂

9# ez így igaz... Köszönöm!

2022. márc. 1. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!