Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki randi során otthonra hívja meg a partnerét?
Aki egy randi során otthonra hívja meg a partnerét vacsorázni és ő maga készíti el a kaját, akkor mennyivel előtte főzitek, sütitek meg?
Vagy közben te vagy maga a pincér is, melegíted a mikróban, odaviszed neki, stb? Hogy működik ez nálatok?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első, olvasd el még egyszer a kérdést, SZEMÉLYES TAPASZTALATOKRA voltam kíváncsi, ki, hogy csinálja, nem az utasítgatásaidra és véleményedre.
Kolléganőmet hívtam el magamhoz, ebédre munka után, meg persze volt....
Az ebéd elő volt készítve, csak ki kellett sütni a húst és a krumplit, salátát már előző nap elkészítettem.
Nagy felhajtást nincs értelme csinálni, mert ilyenkor ugysem a kaján van a hangsúly. 😉
Köszönöm a választ 6-os!
Kedves #1, kár, hogy ezt is idéznem kell, mert magadtól nem jössz rá:"Időzítsd magad úgy.."
"Az meg alap hogy odaviszed neki, megkérded tőle,..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!