Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Aki randi során otthonra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki randi során otthonra hívja meg a partnerét?

Figyelt kérdés

Aki egy randi során otthonra hívja meg a partnerét vacsorázni és ő maga készíti el a kaját, akkor mennyivel előtte főzitek, sütitek meg?

Vagy közben te vagy maga a pincér is, melegíted a mikróban, odaviszed neki, stb? Hogy működik ez nálatok?

2021. aug. 8. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
A mikróban melegítés mindennek a legalja. Időzítsd magad úgy hogy kb. az érkezése előtt fél órával kész legyél vele és tartsd melegen a kaját a fazékban/serpenyőben. Az meg alap hogy odaviszed neki, megkérded tőle, hogy mennyit kér de ha akarja, ki is szolgálhatja magát.
2021. aug. 8. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ugy idozitem, hogy nem sokkal azelott legyen kesz a kaja, mielott megerkezik. tehat odahivom pl. 8-ra, addigra kitalalok, elokeszitem, amot tudok, es ugy probalom alakitani, hogy kb akkorra legyen kesz a kaja, tehat meg legyen meleg, akkor nem kell mikorozni. es akkor mar szep ki is lehet talalni, aztan ha megjon a pasi, leulunk, szedek neki vagy szed maganak. kb ennyi.
2021. aug. 8. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Frissen kell elkésziteni az élelt, ahogy előttem írták úgy hogy kb.fél-negyed órával az érkezés előtt legyen kész, és benne kell hagyni a sűtőben, fazékban. Lehet svédazstalosan is, kipakolni mindent és hagyni, hogy kiszolgálja magát, de én jobban szeretem, ha én szolgálom fel fogásonként.
2021. aug. 8. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves első, olvasd el még egyszer a kérdést, SZEMÉLYES TAPASZTALATOKRA voltam kíváncsi, ki, hogy csinálja, nem az utasítgatásaidra és véleményedre.

2021. aug. 8. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Első vagyok. Személyes tapasztalataim alapján írtam le a véleményemet, te nagyon okos. Hol utasítgattalak? :DD
2021. aug. 8. 20:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kolléganőmet hívtam el magamhoz, ebédre munka után, meg persze volt....

Az ebéd elő volt készítve, csak ki kellett sütni a húst és a krumplit, salátát már előző nap elkészítettem.

Nagy felhajtást nincs értelme csinálni, mert ilyenkor ugysem a kaján van a hangsúly. 😉

2021. aug. 8. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ 6-os!

Kedves #1, kár, hogy ezt is idéznem kell, mert magadtól nem jössz rá:"Időzítsd magad úgy.."

"Az meg alap hogy odaviszed neki, megkérded tőle,..."

2021. aug. 8. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, fél órával előbb kész, melegen tartom, és egy gyors zuhany, átöltözés, mire jön.
2021. aug. 9. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!