Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, most őszintén, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, most őszintén, mit esztek rajtuk? XD :|:S:S

Figyelt kérdés

Vannak olyan lányok,akik nagyon-nagyon ki vannak sminkelve (látszik,h elüt az alap bőrszínűktől az arcuk..) és mégis bejönnek a fiúknak.:O Meg miniruha stb..:S És szvsz,nagyon undorító ha vki teljesen úgy néz ki,mint egy r_banc. (Meg sztem ezek a lányok úgy is viselkednek...:S)

És mégis kellenek a fiúknak..

Vagy csak nekem gusztustalanok ezek a lányok?:D

L.15

2010. szept. 12. 13:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

17:17

Lehet hogy csak tetteti. Ő is azt gondolja, hogy nekünk csak ribik kellenek is megjátsza, hogy ő is az addig amíg hoogra nem akad egy srác.

Vagy a fiú megváltoztatta a lányt.

Vagy nem tudom.

21F

2010. szept. 12. 22:47
 22/25 A kérdező kommentje:

22:47

Lehet,én se tudom..

Am,azok a fiúk akik abszolút nem jönnek be,azok akik nagyképűek,felvágnak a pénzükkel,nem tolerálják a másikat..ehhez hasonlók.Tudom,hogy senki nem tökéletes,de pl. számomra zavaró,ha egy fiú kicikiz vkit,mondjuk a kinézete miatt.:S

2010. szept. 13. 10:09
 23/25 A kérdező kommentje:
És nem hiszem,hogy ezek a fiúk bárkinek is bejönnének..:S Jó,persze van,aki bukik a pénzre,vagy a bunkó ge_ikre.
2010. szept. 13. 10:24
 24/25 anonim ***** válasza:
egyébként én nem tudom, hogy ti hol járkáltok, ahol annyi ilyen nőt találni. Szerintem nincsen ezekből sok. Persze van néhány, akiken jót lehet röhögni az utcán, de pl ha vesszük az egyetemet, ( kb fele fele arányban van nő és férfi ), ami most eszembejut, kb 5 ilyen nő. Szerintem ez nem meghatározó már, inkább a 14-16 éves korosztályt érinti, aki így akar feltűnést kelteni, vagy nem találta még meg önmagát.
2010. szept. 13. 12:06
 25/25 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok,háát,elég ilyen lányt látok..:/:S És ráadásul,ha le vannak ribancozva (ami teljesen jogos sztem,mert a viselkedésük..:S ) akk még nekik áll feljebb..-.-"
2010. szept. 13. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!