Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, most őszintén, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, most őszintén, mit esztek rajtuk? XD :|:S:S

Figyelt kérdés

Vannak olyan lányok,akik nagyon-nagyon ki vannak sminkelve (látszik,h elüt az alap bőrszínűktől az arcuk..) és mégis bejönnek a fiúknak.:O Meg miniruha stb..:S És szvsz,nagyon undorító ha vki teljesen úgy néz ki,mint egy r_banc. (Meg sztem ezek a lányok úgy is viselkednek...:S)

És mégis kellenek a fiúknak..

Vagy csak nekem gusztustalanok ezek a lányok?:D

L.15

2010. szept. 12. 13:42
1 2 3
 11/25 Decoy ***** válasza:

nekem egyáltalán nem jönnek be

hordjanak valami feketés ruhát az egyik szép szemüket takarja az ápolt szép hajuk ne legyenek nagyképűek meg ilyenek kedvesek legyenek fantáziadúsak tudjanak mindenhez hozzászólni ne legyen drogos meg ilyenek és legyen kedves aranyos mosolya:D

16/f

Wilson voltam

2010. szept. 12. 14:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Nő vagyok de szerintem az 1. válaszolónak van igaza.
2010. szept. 12. 14:12
 13/25 anonim ***** válasza:
milyen jó, hogy itt mindenki azt írja, hogy 'nekem a temészetesség a fontos' stb. ha mindenki így gondolja, akkor mégis kinek kellenek ilyen lányok ? mert valakinek biztos.
2010. szept. 12. 14:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Utolsó, milyen jó, hogy neked a "mindenki" ezt az oldalt jelenti...
2010. szept. 12. 15:13
 15/25 anonim ***** válasza:
Megdugod és megszoptatod, ennyi...
2010. szept. 12. 16:04
 16/25 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó kérdés!

Én sem értem minek kell az a sok smink... én csak szemceruzát meg szemhéjfestéket használok!

Jahm és fiúk, nekem sem jönnek be a metroszexuális egyedek :D

18L

2010. szept. 12. 16:29
 17/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok :D mármint fiúban :D
2010. szept. 12. 16:29
 18/25 anonim ***** válasza:

"És mégis kellenek a fiúknak."

Csak dugásra kellenek.

2010. szept. 12. 16:47
 19/25 A kérdező kommentje:

Utolsónak:

Ismerek vkit aki (véleményem szerint),1 nagypofájú r_banc..:S Eléggé kisminkeli magát,a kommenteiből is az tűnik ki nekem,hogy egy ribanc..:/ Mégis,volt egy pasija,majdnem másfél évig..(Nemrég szakítottak.)

Ráadásul,az a csávó,ilyen kis ropi volt,meg sztem nem olyan menő..(nem mondom,h lúzer..) Szal,jól megvoltak,úgy tűnt.És lehet,hogy nem csak dugásra kellett neki a csaj. Mert azért másfél év...:D Szerintem.:)

2010. szept. 12. 17:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Neked miért nem jönnek be azok a fajta srácok, akik neked nem jönnek be?
2010. szept. 12. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!