Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belémzúgott egy lány, de van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belémzúgott egy lány, de van barátja, hogy szereljem le?

Figyelt kérdés

Jól érzi magát velem, de aztán azt mondta barátja van. Oké, semmi gond, az élet megy tovább, de nemrég.meg írt és kinyögte hogy nem érzi azt vele, ami kellene.

Én egyrészt lemondtam róla, másrészt megijedtem. Nem akartam senkinek a kaocsolatába belezavarni, én teljesen független lányt kerestem. Azt kérdezte, így randiznánk e, ha szabad lenne? De én már így sem akarom... meg pl. olyan dolgai is voltak, hogy elmondta, féltékeny ha más lánnyal beszélek. Azt hiszem tévedés volt részemről.

Hogyan szereljem le a lányt? Már persze célozgattam azelőtt is, hogy így nem, meg próbáljon elfelejteni, de még picit erősködik. 29 év körül.

2022. febr. 27. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Kavartatok vagy meg azelott szolt, h parja van? S most visszatert? Vagy hogy volt?

Ezt egyebkent igy szepen le lehet kommunikalni fele, h ezt te igy nem szereted, ezert es ezert.

2022. febr. 27. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi, se csók, se semmi. Mikor kávéra hívtam volna, akkor szólt hogy barátja van. Nemrég megint összefutottunk (koktélpartin)
2022. febr. 27. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
10%
Párszor dugd meg, aztán mondd meg neki, hogy csak erre kellett.
2022. febr. 27. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki meg egyszer, h nem szeretned ezt folytatni. Aztan ha meg eroskodne, akkor le is tilthatod.
2022. febr. 27. 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!