Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad megnézni a nőket a konditeremben?
Én nőként nem csak azért nem járok edzőterembe mert krumpli alkatom van és ocsmány vagyok, hanem mert tudom, bizony én is megnéznék 1-2 férfit ahogy lekapja magáról az izzadt pólót és hangosan súlyokat emel.
Ha tudod, hogy nem tudod megállni a bámészkodást, akkor inkabb férfiaknak célzott helyre menj (van ilyen bőven), mert senki nem akar ilyenkor ismerkedni olyannal akivel a termen kívül se jönne össze. Bámulni meg tudsz valami egészen mast is otthon, úgy nem zavarsz vele senkit.
"Arrol amugy mi a velemenyed, hogy mindenkit ugyanigy megillet a jog, hogy azt nezzen, amit csak akar?"
Az, hogy egy empátiával nem rendelkező paraszt vagy, ha meg sem vagy hajlandó érteni, hogy a nőből, akit úgy bámulsz, hogy taknyod-nyálad egybefolyik és észre sem veszed, milyen elemi ösztönöket hívsz elő.
Hogy lehet akkora hülyeséget mondani, hogy az fél, aki félni AKAR? Szerinted aki a pókoktól, a bezártságtól vagy a lyukacsos tárgyaktól retteg, az is azért retteg, mert annyira akar? A félelem sokkal elemibb szintű ennél. Statisztikailag arra sem túl nagy az esély itt, Magyarországon, hogy halált okozó csípésű pókkal találkozol, ahogyan arra sem, hogy egy liftből nem fogsz élve kikerülni, a lyukacsosság miatti borzongás meg aztán végképp értelmezhetetlen a ráció szintjén. Csakhogy a félelem nem így működik.
Én is örülök, hogy van már részleg, ahová nem engedik be a férfiakat, pontosan ezért. Mert még te leszel a szemükben a hülye pitsa, ha nem tetszik neked, hogy a közeledben véglény módjára viselkedik valaki.
52: "Szerinted aki a pókoktól, a bezártságtól vagy a lyukacsos tárgyaktól retteg, az is azért retteg, mert annyira akar?"
Nem, ezek fóbiák.
De a példád kiváló: ugyanilyen fóbia egyes nők részéről ez a "megbámulnak, tehát veszélyben vagyok" érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!