Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire szabad megnézni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szabad megnézni a nőket a konditeremben?

Figyelt kérdés
Egyszerűen őrület milyen látvány fogad a konditeremben. Sok nagyon helyes, csinos csaj passzos nadrágban és felsőben. Olyan gyakorlatok csinálnak.. tárogatás, gugolás, stb.... Nagyon nehéz nem odanézni :(
2022. febr. 26. 23:57
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként nem csak azért nem járok edzőterembe mert krumpli alkatom van és ocsmány vagyok, hanem mert tudom, bizony én is megnéznék 1-2 férfit ahogy lekapja magáról az izzadt pólót és hangosan súlyokat emel.

Ha tudod, hogy nem tudod megállni a bámészkodást, akkor inkabb férfiaknak célzott helyre menj (van ilyen bőven), mert senki nem akar ilyenkor ismerkedni olyannal akivel a termen kívül se jönne össze. Bámulni meg tudsz valami egészen mast is otthon, úgy nem zavarsz vele senkit.

2022. febr. 28. 07:02
 52/55 anonim ***** válasza:
81%

"Arrol amugy mi a velemenyed, hogy mindenkit ugyanigy megillet a jog, hogy azt nezzen, amit csak akar?"

Az, hogy egy empátiával nem rendelkező paraszt vagy, ha meg sem vagy hajlandó érteni, hogy a nőből, akit úgy bámulsz, hogy taknyod-nyálad egybefolyik és észre sem veszed, milyen elemi ösztönöket hívsz elő.

Hogy lehet akkora hülyeséget mondani, hogy az fél, aki félni AKAR? Szerinted aki a pókoktól, a bezártságtól vagy a lyukacsos tárgyaktól retteg, az is azért retteg, mert annyira akar? A félelem sokkal elemibb szintű ennél. Statisztikailag arra sem túl nagy az esély itt, Magyarországon, hogy halált okozó csípésű pókkal találkozol, ahogyan arra sem, hogy egy liftből nem fogsz élve kikerülni, a lyukacsosság miatti borzongás meg aztán végképp értelmezhetetlen a ráció szintjén. Csakhogy a félelem nem így működik.

Én is örülök, hogy van már részleg, ahová nem engedik be a férfiakat, pontosan ezért. Mert még te leszel a szemükben a hülye pitsa, ha nem tetszik neked, hogy a közeledben véglény módjára viselkedik valaki.

2022. febr. 28. 14:20
 53/55 anonim ***** válasza:
23%

52: "Szerinted aki a pókoktól, a bezártságtól vagy a lyukacsos tárgyaktól retteg, az is azért retteg, mert annyira akar?"

Nem, ezek fóbiák.

De a példád kiváló: ugyanilyen fóbia egyes nők részéről ez a "megbámulnak, tehát veszélyben vagyok" érzés.

2022. febr. 28. 14:34
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Van különbség nézés és nézés között. Van az a tipikus undorító feje a férfiaknak amikor látod szinte hogy gondolatban már kétszer megdugott. Nem csak edzőteremben, ez bárhol megesik. Sajnos aki ennyire pofátlanul bámul, és azt hiszi joga van hozzá, hogy ezzel a másikat kellemetlen helyzetbe hozza, attól nem áll messze már a kéretlen taperolás, beszólogatás, és a többi.
2022. febr. 28. 16:16
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy az 54. mondja. Ez ugyanaz, mint a jómunkásemberek füttyögése, szimplán az 'akkora hím vagyok és megtehetem' dominancia vibe. Taszító, visszamaradott és tényleg fölösleges. Nem annyira nehéz szerintem megoldani, hogy úgy nézz meg valakit, hogy ne vegye észre és ne okozz neki diszkomfortot.
2022. febr. 28. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!