Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad megnézni a nőket a konditeremben?
#21: Te nagykabátban szoktál edzeni? Ja, nem, csak tök másról beszélsz. MOST a kondiról van szó. Tekintsünk el attól, hogy a többség nem bámul, ezt maximum pár paranoiás csaj képzeli csak. Néhányan nézelődnek nagyon és náluk eléggé számít a ruha. Nem buggyos gatyát fognak nézni, amikor ott egy feszülős is.
Egyébként járok terembe, szóval ne adjuk elő a hattyú halálát.
De, tényleg. Akit zavar, hogy nézik, azt miért zavarja? Ha álmai pasija nézné, az is zavarná? Amikor csajok néznek srácokat, miért nem akadtok ki ennyire?
#23: Edzem. Volt ilyen. Volt, aki odajött még kisebb koromban kijavítani egy gyakorlatom.
Neked a nálad kisebb pasik jönnek be?
(Tényleg ilyen nehéz néha felfogni egy szöveg értelmét?)
Hú, megnyugodtam. Akkor engem nem néznek meg.
Se feszülős, villantós ruci, se jó alak.
Nem ezt kérdeztem, te örülnél, ha állandóan bámulnának csak azért, hogy rajtad legeltessék a szemüket.
A nagyobbat azért írtam, mert sokkal feszélyezőbb egy olyan ember kéretlen közelsége, aki könnyen bántani tudna, de látom az empátiád valahol a béka segge alatt van.
#26: Felnőtt, normális lelkülettel rendelkező ember vagyok, akinek van élete és nem azzal törődik, hogy ki bámulja és ki nem.
Ha téged annyira nagyon zavarnak a nagyobbak, beszélj a kondi tulajával, hogy tiltsa ki őket, mert a hercegnőnek nem tetszik. Vagy keress fel egy pszichológust.
Az empátiám köszöni, jól van, de tartalommal rendelkező emberekre reagál csak, nem unalmukban panaszkodó emberkékre. Ez kb. olyan szintű rinya, mint amit az incelek letolnak itt minden nap. Te sajnálod őket, kifejezed irántuk az empátiád?
Én régebben leggingsben és a méretemnek megfelelő pólóban edzettem és fogalmam sincs, hogy hányan bámultak, mert nem azzal foglalkoztam. Ami zavaró volt, hogy páran megjegyzéseket tettek, vagy beszélgetést kezdeményeztek.
Ezt kiküszöbölendő, most L-es férfipólóban és mackóalsóban edzek, azóta mindenki békénhagy.
Nem tudom, mégis mire számít, aki leggingsben meg egy szál melltartóban bemegy egy tesztoszteronnal telített kinditerembe. Nő létemre meg az én tekintetem is vonzza egy-egy formásabb idom.
Ha akkora buckalakók vagytok, hogy nem tudtok feltűnés nélkül, diszkréten odapillantani, ha érdekel, akkor nektek kár magyarázni. Nem, nem a nők hibája, hogy előttetek guggolnak, sem az, hogy milyen ruhában teszik ezt.
A barátnőm tudjátok, miért edz passzentos felsőben és nadrágban? Mert az nem mozdul el a gyakorlatok során, nem idegesíti, ahogy lötyög a nadrág szára futásnál vagy felcsúszik a bővebb felső egy burpee-nél. Engedtessék már meg neki slut shaming nélkül, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!