Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire szabad megnézni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szabad megnézni a nőket a konditeremben?

Figyelt kérdés
Egyszerűen őrület milyen látvány fogad a konditeremben. Sok nagyon helyes, csinos csaj passzos nadrágban és felsőben. Olyan gyakorlatok csinálnak.. tárogatás, gugolás, stb.... Nagyon nehéz nem odanézni :(
2022. febr. 26. 23:57
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
74%

"Nem tudom, mégis mire számít, aki leggingsben meg egy szál melltartóban bemegy egy tesztoszteronnal telített kinditerembe."

Ja a tesztoszteron a mentség?

2022. febr. 27. 15:51
 32/55 anonim ***** válasza:
26%

"Ja a tesztoszteron a mentség?"

Egy bizonyos szintig (mondjuk a nézésig) mentség. A leptin hormon is mentség arra, hogy megeszel egy pizzát. Ha kettőt eszel, arra már nem.

2022. febr. 27. 16:15
 33/55 anonim ***** válasza:
28%
#31: Mire, arra, hogy az ember néz valamit? Nem arra nem kell semmiféle mentség.
2022. febr. 27. 17:59
 34/55 anonim ***** válasza:
29%
Lehet, hogy a három mérettel nagyobb ruha lötyögése, lengedezése nem a legpraktikusabb, ha edzeni akar az ember lánya. Miért nem erre gondoltok? Miért egyből arra, hogy a hülye álszent pitsa biztos azért öltözik a célnak megfelelően, hogy más csorgassa rá a nyálát, utána meg megy a rinya?
2022. febr. 27. 18:33
 35/55 anonim ***** válasza:
20%

#34: Menj el egy kondiba. Nézd meg az embereket. Valamiért, a nők egy elég nagy részének meg a bő/normál ruhában is az edzés, ahogy a férfiak többségének is. De, találjunk már ki pár kifogást még, szidjuk a férfiakat és legyünk áldozatok mindig, minden helyzetben! Kéne hozni még egy törvényt is, hogy a férfiak mire és hány másodpercig nézhetnek, nem?

Ijesztő, hogy mennyi beteg nő van.

2022. febr. 27. 18:35
 36/55 anonim ***** válasza:
24%

Férfi vagyok, sosem hordtam feszes ruhát edzőteremben sem. Semmilyen gyakorlat végzésében nem akadályozott a ruhám.

Ez a "feszes ruha kell, mert másmilyenben nem tudok edzeni" tipikus női hazudozás.

Különben följebb van egy lány válaszoló, aki leírta, hogy azelőtt megnézték a konditeremben, emiatt ma bő ruhában edz. Érdekes, neki így is megy. :-))))

Szóval elég egyértelmű, mi az ilyen nők motivációja. Az egy másik kérdés, hogy mit vallanak be, és hogyan pontozzák azt, aki felhívja a figyelmet az érvelésükben rejlő ellentmondásokra.

:-)))))))))))))))))))

2022. febr. 27. 18:43
 37/55 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell ahhoz egy ruhának bőnek lennie, hogy kényelmes legyen edzés közben. A halálom amikor ezek a topos pitsagatyás nők összeizzadják a hátukkal/combjaikkal/hasukkal a gépeket, mert a törölközőjük olyan kicsi, hogy épphogy elég a seggük alá.
2022. febr. 27. 18:52
 38/55 anonim ***** válasza:
71%
Nekem a meleg haverom mindig megnézi a férfiakat a kondi teremben. Egy szál atlétában és szürke mackó nadrágban húzódszkodnak előtte, és csodalkoznak, hogy megnézi őket. Ha álmai csaja nézné, az is zavarná őket? Amikor a férfiak bámulják a nőket, azon miért nem akadnak ki? Szerintem fel kéne kersnijük egy pszichológust.
2022. febr. 27. 18:59
 39/55 anonim ***** válasza:
91%
Ti milyen helyekre jártok? :D Én is feszülős cuccokban vagyok, de azok hosszúak, nem izzadok össze semmit direkte. :D Meg utána alap, hogy letörölgeted a gépeket…
2022. febr. 27. 19:00
 40/55 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam legeltetni a szemem, hanem próbálok tükörből oda-oda pillantani. De van amikor kikészülök és már írnom kell.havernak hogy milyen jó csaj van a teremben :))
2022. febr. 27. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!