Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad megnézni a nőket a konditeremben?
"Nem tudom, mégis mire számít, aki leggingsben meg egy szál melltartóban bemegy egy tesztoszteronnal telített kinditerembe."
Ja a tesztoszteron a mentség?
"Ja a tesztoszteron a mentség?"
Egy bizonyos szintig (mondjuk a nézésig) mentség. A leptin hormon is mentség arra, hogy megeszel egy pizzát. Ha kettőt eszel, arra már nem.
#34: Menj el egy kondiba. Nézd meg az embereket. Valamiért, a nők egy elég nagy részének meg a bő/normál ruhában is az edzés, ahogy a férfiak többségének is. De, találjunk már ki pár kifogást még, szidjuk a férfiakat és legyünk áldozatok mindig, minden helyzetben! Kéne hozni még egy törvényt is, hogy a férfiak mire és hány másodpercig nézhetnek, nem?
Ijesztő, hogy mennyi beteg nő van.
Férfi vagyok, sosem hordtam feszes ruhát edzőteremben sem. Semmilyen gyakorlat végzésében nem akadályozott a ruhám.
Ez a "feszes ruha kell, mert másmilyenben nem tudok edzeni" tipikus női hazudozás.
Különben följebb van egy lány válaszoló, aki leírta, hogy azelőtt megnézték a konditeremben, emiatt ma bő ruhában edz. Érdekes, neki így is megy. :-))))
Szóval elég egyértelmű, mi az ilyen nők motivációja. Az egy másik kérdés, hogy mit vallanak be, és hogyan pontozzák azt, aki felhívja a figyelmet az érvelésükben rejlő ellentmondásokra.
:-)))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!