Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szabad megnézni a nőket a konditeremben?
Hát én elhízottan kezdtem edzeni, és sokkal jobb a passzos ruha, ami mindent a helyén tart. A mellem ma is nagy, annak meg pláne kell az extra tartás. Engem zavart, hogy a bő ruha tapad, aztán ereszt, aztán tapad az izzadság miatt. Összevissza csúszkál, mászkál, és megtartja az anyag alatt a levegőt.
Vagy én pl. pizsigatyát sem tudok hordani, mert egyet fordulok és rám tekeredik, bő gatya dettó. Rohadt idegesítő, hogy rúgok egyet, és térdig felcsúszik.
Mondjuk én itthon csinálom, az ilyen faszjancsik miatt csak nőibe mennék.
41
Miért ha mondjuk egy leszbi vagy biszex lány bámulna meg az jobb lenne?
41... kirol beszelsz? Ki a faszjancsi és miért?
Szerintem itt sokan valami saját plusz törtenetet látnak a dolgok mögé...
Te vagy a faszjancsi.
Nő ellen van esélyem, ha verekszünk. Bátrabban odamennék egy nőhöz, hogy mit bámul, hisz nem tudna megölni.
44
És ha mégis a másik nő győzne?
44-es, te kezeltesd magad!
Ha bámul valaki, akkor verekedéssel akarod "rendezni" a problémát és akár élet-halál küzdelemig is elmennél?
És még a férfiakra mondják, hogy agresszívak!
Én is megnézem a magas, szálkás férfiakat (lopva!), mert tetszik, amit látok és?
Ebben nincsen semmi, csak épp lehet ezt úgy is csinálni, hogy ne essen ki a szemed a fejedből :D
#49: Ja, hat teljesen mindennapos, hogy konditermekben megeroszakolnak noket, ugye?
Ja, nem.
Es igen, mindenki azt visel, amit akar, anelkul, hogy felnie kene. Nem is kell felnie senkinek egy konditeremben, de aki akar, ugyis felni fog.
Arrol amugy mi a velemenyed, hogy mindenkit ugyanigy megillet a jog, hogy azt nezzen, amit csak akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!