Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek akarhat vamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek akarhat vamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány akivel egyutt dolgozunk. Elhivtam kavezni egybol igent mondott viszont kicsit tovabb kellet bent maradnunk dolgozni es utanna mar azt mondta hogy faradt hozza. Azt vettem eszre ha ketten vagyunk sokkal jobban megnyilik es latszik hogy szeretne tolem valamit. Talan az volt a baj hogy kollegak elott kerdeztem meg hogy akkor megyunk e kavezni? Ekkor mondta hogy o mar faradt.
2022. febr. 26. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha tovább kellett bent maradnotok, simán előfordulhat hogy addigra elfáradt.

Én azt javaslom hogy vagy ebédidőre/ebéd utánra időzítsd vagy esetleg egy szombat kora d.u-ra.

Akkorra a faradtsag kevésbé lehet kifogás.

2022. febr. 26. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebből pont semmi nem derül ki :)

Majd később próbáld meg újból.

2022. febr. 26. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem utasított el eredetileg nem vagy számára érdektelen. Ettől függetlenül lehet, hogy csak haveri beszélgetésre számít. Majd kiderül, ne legyél türelmetlen, beszéljetek meg másik alkalmat.
2022. febr. 26. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet csak beijedt, esélyes. Különben nem mondott volna igent.

2022. febr. 27. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!