Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/28 anonim válasza:
Mert magabiztosabbnak tűnnek...beválalósabbnak. És ezek a tulajdonságok nagyon de nagyon vonzóak tudnak lenni. Csak kár, hogy a legtöbb esetben ez illuzió. Mert pont azért öltöznek, vislkednek feltünően, mert nem érzik magukat elég figyelemkeltőnek és jónak.
22/28 anonim válasza:
#22-es: Ne haragudj, de tényleg 3 top csajt linkeltél, csak más stílusúak. Nem, attól nem lesz egy lány átlagos szomszédlány típus, ha raksz rá egy szemüveget.
23/28 anonim válasza:
Neharagudj kedves 23-as, de semmilyen képet nem linkeltem. Csak csak egyszerű választ írtam.
25/28 anonim válasza:
21
Csak te vagy hülye, mint a segg. Ugyanaz a babaarcú, fiatal, szétsminkelt picsa van mindegyik képen. Én is tudok dög lenni, mint az 1-2. képen lévő nő, munka közben olyan vagyok, mint a 3., mert kivettem a kontaktlencsét és felvettem a szemüveget hűha. De otthon ha leszedek magamról mindent, ugyanaz az ember vagyok drágám és ezen nem az fog változtatni, hogy mélyen dekoltált felső van rajtam vagy szemüveg. 😂
Szánalmas vagy, ha azt hiszed, hogy az a 3 szép nő nem ugyanaz a kategória és nem képes ugyanarra. Olyan vak rá a fajtád, mint a natúr sminkre.
26/28 anonim válasza:
Nekem kicsik a melleim, meg szeretek r-bancosan öltözni, mégis konzervatív kapcsolataim voltak eddig.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!