Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szoktak arról panaszkodni a nők, hogy a férfiaknak csak szexre kellenek ?
Elég sok olyan választ olvastam itt, mikor a nők azt válaszolták 10+ szexpartnerük volt, ők is tartanak szeretőket, szexkapcsolatot, ugyanúgy viszonyulnak a szexhez mint a férfiak.
Akkor miért szokták mondani, hogy a férfiaknak csak szexre kellenek ?
ha szexet akarsz es a ferfi is csak szexet akar, az nem problema. a baj csak ott van, hogy ha nem szexet akarsz, a masik meg csak azt, az igen rosszul tud esni.
a 10+ szexpartner egy 25-30 eves nonel nem extrem sok. illetve attol meg, hogy valaki elete bizonyos szakaszaban nyitott volt a kalandokra, nem jelenti azt, hogy most per pillanat ne kereshetne komoly partnert. vagy ha van egy konkret ferfi, akibe beleszeret, de o csak dugni akar, az igen, probléma a nonek..
plusz sok ferfi a ‘csak szexet’ ugy kepzeli, hogy atmegy a nohoz, lehuzza a sliccet, lok kettot es aztan megy haza. nekunk noknek a ‘csak szexhez’ is kell a korites, hogy elmenjunk valahova, dumaljunk kicsit, esetleg megnezzunk egyit egy filmet, szexeljunk, egyutt aludjunk, ebredjunk stb.. nem ugyanaz.
Az eddigi vàlaszolóknak teljesen igaza van.
Én pl mikor belementem volna laza kapcsolatba, az azt jelentette, hogy attól még simán elmehettünk volna vacsizni, vagy moziba, vagy bulizni, együttalvás, közös reggeli akàr, a férfiaknak pedig rendszerint annyi volt a laza kapcsolat, hogy gyors ürítés. Ez használás, kihasznàlás, élvezhetetlen, megalázó szituáció. Ez az, amiért a nők többsége ebbe nem megy bele, mert neki ebben semmi jó nincs.
A nők olvasatában a laza kapcsolat azért nem komoly, mert valamiért nem illenek össze, nem működne. De attól még ugyanúgy itt is kell lennie tiszteletnek, megbecsülésnek, udvarlásnak, körítésnek.
Totàl mást ért “csak szex” alatt a két nem.
Az a helyzet hogy aki csak a mesebeli szőke herceggel hajlandó leállni az gyakran fog koppani.
Mert aki ebből a rétegből hajlandó komoly kapcsolatra az már benne van aki nem akar ilyet az meg pin árol pin ára jár.
Persze hogy kinek mi tetszik és ki a herceg azt embere válogatja.
Ezt azok mondják akik rossz helyen ismerkednek.
Bármit is jelentsen ez.
#3-as kommentéjenek egy részére reflektálnék, aztán, ha gondoljátok lepontoztok.
“nekunk noknek a ‘csak szexhez’ is kell a korites, hogy elmenjunk valahova, dumaljunk kicsit, esetleg megnezzunk egyit egy filmet, szexeljunk, egyutt aludjunk, ebredjunk stb.. nem ugyanaz.„
Tudom, nem érdemes általánosítani, de látnod kéne azt, amikor munkahelyem parkolójában úgy dugnak a félrelépő párocskák a kocsiban, hogy tőlük pár méterre közben két melós olyan hangon ordibál, hogy azt 200-300 méterre is bőven hallani...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!