Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szoktak arról panaszkodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Moozygoo kérdése:

Miért szoktak arról panaszkodni a nők, hogy a férfiaknak csak szexre kellenek ?

Figyelt kérdés

Elég sok olyan választ olvastam itt, mikor a nők azt válaszolták 10+ szexpartnerük volt, ők is tartanak szeretőket, szexkapcsolatot, ugyanúgy viszonyulnak a szexhez mint a férfiak.

Akkor miért szokták mondani, hogy a férfiaknak csak szexre kellenek ?

2021. máj. 29. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem azért, mert aki komolyat akar annak nem vígasz, hogy más meg szeretőnek tart másokat.
2021. máj. 29. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem ugyanúgy viszonyulnak a szexhez. Azért, mert itt olvasni ilyet is meg olyat is, attól a nők szexualitása marhára nem ugyanolyan, mint a férfiaké.
2021. máj. 29. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

ha szexet akarsz es a ferfi is csak szexet akar, az nem problema. a baj csak ott van, hogy ha nem szexet akarsz, a masik meg csak azt, az igen rosszul tud esni.

a 10+ szexpartner egy 25-30 eves nonel nem extrem sok. illetve attol meg, hogy valaki elete bizonyos szakaszaban nyitott volt a kalandokra, nem jelenti azt, hogy most per pillanat ne kereshetne komoly partnert. vagy ha van egy konkret ferfi, akibe beleszeret, de o csak dugni akar, az igen, probléma a nonek..

plusz sok ferfi a ‘csak szexet’ ugy kepzeli, hogy atmegy a nohoz, lehuzza a sliccet, lok kettot es aztan megy haza. nekunk noknek a ‘csak szexhez’ is kell a korites, hogy elmenjunk valahova, dumaljunk kicsit, esetleg megnezzunk egyit egy filmet, szexeljunk, egyutt aludjunk, ebredjunk stb.. nem ugyanaz.

2021. máj. 29. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Mert általában nem azok a nők szoktak erről panaszkodni, akik maguk is a szexre mennek, vagy szeretőt akarnak tartani. Tudod, a nők nem egy homogén halmaz. Ahogy a férfiak sem. Férfiakból is van bőven olyan, akinek nem kell szexpartner meg szerető, csak párkapcsolat.
2021. máj. 29. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Az eddigi vàlaszolóknak teljesen igaza van.

Én pl mikor belementem volna laza kapcsolatba, az azt jelentette, hogy attól még simán elmehettünk volna vacsizni, vagy moziba, vagy bulizni, együttalvás, közös reggeli akàr, a férfiaknak pedig rendszerint annyi volt a laza kapcsolat, hogy gyors ürítés. Ez használás, kihasznàlás, élvezhetetlen, megalázó szituáció. Ez az, amiért a nők többsége ebbe nem megy bele, mert neki ebben semmi jó nincs.

A nők olvasatában a laza kapcsolat azért nem komoly, mert valamiért nem illenek össze, nem működne. De attól még ugyanúgy itt is kell lennie tiszteletnek, megbecsülésnek, udvarlásnak, körítésnek.

Totàl mást ért “csak szex” alatt a két nem.

2021. máj. 29. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

Az a helyzet hogy aki csak a mesebeli szőke herceggel hajlandó leállni az gyakran fog koppani.

Mert aki ebből a rétegből hajlandó komoly kapcsolatra az már benne van aki nem akar ilyet az meg pin árol pin ára jár.

Persze hogy kinek mi tetszik és ki a herceg azt embere válogatja.

2021. máj. 29. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Én személy szerint sosem voltam szexkapcsolatban, nem volt szeretőm, 23 évesen lett először kapcsolatom, ami jelenleg is tart. Ettől még megalázó és kiábrándító volt, mikor még a barátom előtt próbáltam ismerkedni (többnyire neten), hogy a szia után már a szexuális szokásaimról kérdezgetett mindenki, a p#námon kívül más téma nem érdekelte őket. Ha nagyon akartam volna kapcsolatot, akkor belemehettem volna egy ilyen "majd alakul valahogy" kategóriájú szexkapcsolatba érzelmeket remélve, de nekem ennyire nem volt fontos a dolog (és ennyire nem hiányzott a szex, a két kezemmel megoldottam, amire szükségem volt). Többek között ezért is szerettem bele a barátomba: számomra újdonság és hatalmas pozitívum volt, hogy lehetett vele beszélgetni különböző dolgokról (a szexen kívül), vissza tudta fogni magát és annak ellenére, hogy egyértelműen vonzódott hozzám, nem erőszakoskodott, nem erőltette a szexet.
2021. máj. 29. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt azok mondják akik rossz helyen ismerkednek.

Bármit is jelentsen ez.

2021. máj. 29. 13:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#3-as kommentéjenek egy részére reflektálnék, aztán, ha gondoljátok lepontoztok.

“nekunk noknek a ‘csak szexhez’ is kell a korites, hogy elmenjunk valahova, dumaljunk kicsit, esetleg megnezzunk egyit egy filmet, szexeljunk, egyutt aludjunk, ebredjunk stb.. nem ugyanaz.„

Tudom, nem érdemes általánosítani, de látnod kéne azt, amikor munkahelyem parkolójában úgy dugnak a félrelépő párocskák a kocsiban, hogy tőlük pár méterre közben két melós olyan hangon ordibál, hogy azt 200-300 méterre is bőven hallani...

2021. máj. 29. 14:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!